Milyarderler fark ediyorlar, Bitcoin’in zamanı geldi


Saygın bir kripto para analisti olan Pierre Rochard, milyarderlerin Bitcoin gibi taşınması kolay, ele geçirilmesi zor bir varlığa geçiş yapmanın zamanının geldiğini fark ettiklerini söyledi.

Saygı duyulan bir kripto para analisti ve Satoshi Nakamoto Institute’nin kurucusu Pierre Rochard, Twitter’da New York Times’ta yayınlanan bir makaleyi alıntılayarak ultra zengin bireylerin itibari para temelli varlıklarını taşımanın zor olduğunu fark etmeye başladığını söyledi -özellikle büyük şirketlerin finansal yapıları içinde sıkışmış olduklarından.

Rochard, bu kısıtlamaların bir sonucu olarak Bitcoin’in geleneksel varlıklara karşı açık bir avantaja sahip olduğuna inanıyor. Bilindiği gibi Bitcoin, geleneksel varlıklara göre çok kolay bir şekilde taşınabilir, yüksek derecede de ekonomik şeffaflık sunar.

Rochard, konuyla ilgili tweet’inde “Milyarderler popülist güruhun kolayca yağmalayabilecekleri varlıklardan ele geçirmesi zor olan bir varlığa dönmenin zamanının geldiğinin farkındalar – Bitcoin’ler.” ifadelerini kullandı.

Gurbacs destekledi: Çoğu Bitcoin’i merak ediyor

Rochard’ın yukarıdaki sözlerine VanEck Dijital Varlıklar Stratejisti Gabor Gurbacs da ekleme yaptı. Gurbacs, düzenli olarak görüştüğü milyarderlerinin çoğunun Bitcoin’i merak ettiğini söyledi.

Gurbacs, bazılarının zaten halihazırda Bitcoin sahibi olduğunu, belki daha ilginç bir şekilde hala bu isimlerin nistepen gelişim ve benimseme sürecinin başında bulunulduğunu kabul ettiklerini bildirdi.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir