Elon Musk: Kağıt Para Devam Ediyor Ama Bitcoin “Oldukça Parlak” Bir Yapıya Sahip

Teknoloji girişimcisi ve Tesla CEO’su Elon Musk, Invest’in 19 Şubat’taki yayınında Bitcoin (BTC) yapısının “oldukça parlak” olduğunu ve dijital para biriminin “kağıt paralarla değer aktarmaktan çok daha iyi bir yol” olduğunu söyledi.

Bitcoin’in İnternet’in tek gerçek kripto parası olup olmadığına ilişkin bir soruya yanıt olarak Musk, “Bitcoin yapısının oldukça parlak olduğunu” ve “kriptoların dezavantajlarından birinin, hesaplama açısından oldukça enerji yoğun olduğunu düşündüğünü” söyledi. Bu yüzden kripto yaratmada bir tür kısıtlamalar olmalı.

Bu notta Musk, “Kriptoya dahil olmak için Tesla kaynaklarının iyi bir şekilde kullanılmayacağını” vurguladı. Sürdürülebilir enerjinin ilerlemesini gerçekten hızlandırmaya çalışıyoruz. ”

Musk, kripto para biriminin kağıt paradan önde olduğunu, kâğıt paranın harcandığını ve kripto değerinin kağıt parçalarından daha iyi bir aktarma yöntemi olduğunu tekrarladı.

Geçen Şubat ayında Musk, yalnızca 0.25 BTC’ye sahip olduğunu tweetledi. Aynı tweet’te, bir arkadaşının kendisine “yıllar önce” verdiği 0.25 BTC dışında kelimenin tam anlamıyla sıfır kripto ya sahip olduğunu belirtti.

Önceden, büyük endüstri oyuncuları Bitcoin’in bir değer deposu ya da “dijital altın” olarak benzersiz bir yer işgal ettiğini iddia ediyorlardı. Eski bir Goldman Sachs ortağı ve kripto ticaret bankası kurucusu Galaxy Digital olan Mike Novogratz, “Bitcoin dijital altın olacak. Egemen para, ABD parası değil, Çin parası da değil. Egemenlik çok pahalı olmalı. ”


Bitcoin’in “İnternet’in yerel para birimi” olacağına dair inancıyla tanınan Twitter kurucu ortağı ve CEO’su Jack Dorsey bu ayın başlarında “Bitcoin’in en çok para birimi olmak istediğini düşünüyorum” dedi. Daha genel amaçlı şeyler yapan ya da altcoin alanında çalışanların gerçekten harika fikirler ürettiğini düşünüyorum ama para ve işlem yönüne odaklanıyorum. ”

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir