Samsung, Galaxy S10 Kripto Ortakları olarak, Bitcoin ve Ethereum Desteğini Duyurdu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni Galaxy S10 serisi akıllı telefonları, görünüşe göre Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) ve diğer iki token için cüzdan işlevlerine sahip olacak. Bir Samsung yetkilisi, 25 Şubat’ta İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobile World Congress’te telefonun yeni özelliklerinden bahsetti.

Sunumunda Samsung, Bitcoin, Ethereum, COSMEE token (COSM) ve Enjin token (ENJ) desteği de dahil olmak üzere akıllı telefonda sunulan çeşitli kripto ve blok zinciri ile ilgili projeleri ortaya koydu. COSMEE, kullanıcıları
blok zinciri düzenleyen uygulaması (DApp) ile COSM token kazanıp harcayabilecek, Yeni Galaxy S10’da Enjin’in kripto cüzdanı kurulabilecek.

COSMEE, Samsung tarafından yaklaşmakta olan akıllı telefonu tarafından desteklenen ilk ortak DApp olarak seçildiğini iddia ederken, Enji’nin ERC-20 tokenleri ve ERC-1155 kripto oyunu varlıklarını göndermek ve almak için kullanılabileceği bildiriliyor.

Samsung’un yeni telefonlarında blok zinciri ve kripto entegrasyonu konusunda çeşitli raporlar ortaya çıktı. Aralık 2018’de Samsung, entegre bir kripto cüzdan fikrini “söylenti ve spekülasyon” olarak görmezden geldi. Ocak ayında Galaxy S10’un Ethereum cüzdanını destekleyeceği yeni akıllı telefonun fotoğraflarından da sızdı.

Bugün erken saatlerde, tüketici elektroniği devi HTC tarafından geliştirilen blok zincir merkezli akıllı telefon Exodus, Opera Tarayıcısı ile ortak olduğunu ve birden fazla DApp için destek eklediğini duyurdu. Şirket Etheremon ve Decentraland DApps’a destek verdiğini duyurdu ve akıllı telefonun Tayvanlı bir DApp’ı desteklediği bildirildi.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir