Bitcoin Yorum Analiz 5 Mart

Piyasa düşük ve yüksek değişkenlik dönemleri arasında geçiş yapma eğiliminde. Bir haftalık küçük fiyat aralığının ardından, Pazartesi günü aralık genişledi ve kripto piyasaları aşağı doğru hareket etmeye karar verdi. Bu ani düşüşe ne sebep oldu? Bu düşüşe yol açabilecek belirli temel sebepler yok.

Olasılıklardan biri, son dört günde yükselen güçlenen dolar olabilir. Altın da Cuma günü de sert bir şekilde düştü.

Bu, yatırımcıların risk almaya istekli olduklarını göstermektedir. Yatırımcılar, güçlü bir artış eğilimi gösteren varlıkları korumayı sever. Amerika Birleşik Devletleri piyasaları son on haftadır yükselişte. ABD ile Çin arasındaki ticaret anlaşmasıyla ilgili olumlu haberler, bazı kısa vadeli yatırımcıları kripto para biriminde kar elde etmeye ve borsaya geçmeye teşvik etmiş olabilir.

Mevcut düşüş duyguları azaltacak olsa da, çoğu büyük kripto para biriminin genel yapısını değiştirmiyor. Dipte kalırlar ve periyot boyunca hevesli olmaya devam ederler.

BTC / USD


Altı günlük küçük aralıklı işlemlerin ardından, aralık olumsuz yönde büyüdü. Bitcoin (BTC) 20 günlük EMA’nın altına düştü ve şu anda 50 günlük SMA’ya yakın. Aşağı yönlü trend çizgisi de bu seviyede yer alıyor. Bu çizgi daha önce güçlü bir direnç olarak hareket etmişti, bu yüzden şimdi güçlü bir destek olarak hareket edecek.

Bitcoin Yorum Analiz 5 Mart Bitcoin

Bu kritik desteğin çöküşü BTC / USD çiftini bir sonraki desteğe 3.355 $ ‘a düşürebilir ve eğer bu da devam edemezse, aşağı yönlü nihai destek 3.236.09 $’ dır. Bu durumda yılın en düşük seviyesine, düşüş trendine devam edecek.

Tersine, eğer fiyat mevcut seviyelerde destek bulursa, yine 3.900 Doların üzerine yükselmeye ve 4.255 Dolara ulaşmaya çalışacaktır. Bu kritik direncin kırılması, bir tabanın yerine oturduğunu gösterir. Önümüzdeki birkaç gün kritik. Yatırımcılar, zarar stopunu, uzun pozisyonlarında 3,236.09 $ ‘ın altında tutabilirler.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir