Kripto Borsa Platformu Tagomi 12 Milyon Dolar Yeni Fonlama Aldı

New York merkezli kripto para birimi aracılık ve ticaret platformu Tagomi Holdings, 4 Mart’ta düzenlenen basın açıklamasında, Yale destekli Paradigma Fonu da dahil olmak üzere yatırımcılardan son finansman turunda 12 milyon dolar aldı.

Aralık 2018’deki lansmanından buyana toplam fonu 28 milyon dolar olan Tagomi, yatırımcılarına Pantera Capital’i de ekledi.

Şirket, Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve diğer altcoin alım satım işlemlerinin yanı sıra, kurumsal yatırımcılara yönelik ürünler ile birlikte portföy yönetimi arayüzü ve programatik alım satım API’sı sunmaktadır.



Tagom’un CEO’su ve eski Goldman Sachs yöneticisi Tusar basın açıklamasında “Müşterilerin yalnızca stratejilerini geliştirmeye odaklanabilmeleri için, ilk elden, altyapı eksikliği konusundaki sıkıntıları ve yeni nesil sağlam ticaret teknolojisi oluşturma konusundaki ortak vizyonumuza çalışan yatırımcılarla ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Kripto platformu Tagomi, PayPal’ın kurucu ortağı Peter Thiel’den destek aldı ve şimdi artan sayıda yatırımcı ile pazara girmeyi hedefliyor.

Bloomberg’e Pazartesi günkü röportajda konuşan Tusar, yeni gelişen pazara giriş ve destek verme sürecinin karmaşık olduğunu belirtti. Dedi ki:

“Bence kurumlar için en önemli zorluklardan biri tüm parçaları kendiniz bir araya getirmek zorunda olmanız.”

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir