Crypto Borç Verme Şirketi BlockFi, Bitcoin, Ethereum Destekli Kripto Hesaplarını Başlattı

Kripto varlık yönetimi ve ödünç verme şirketi BlockFi, kripto için aylık% 6 faiz ödemesi olan Ethereum (ETH) ve Bitcoin’i (BTC) destekleyen yeni kripto para birimi hesapları başlattı. Şirket, 4 Mart’ta web sitesinde yayınlanan bir yazı ile lansmanı yaptı.

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında, kripto odaklı ticaret bankası Galaxy Digital BlockFi için 52.5 milyon dolarlık bir bağış turu düzenledi.

Ayrıca, Mart ayı açıklamasına göre, BlockFi’nin faiz hesaplarından aylık olarak elde edilen faiz, aylık yüzde 6,2’lik bir getiri elde ediyor. Hesapların, cari yılın başından beri özel beta’da olduklarından ve halihazırda 10 milyon dolardan fazla varlığa sahip oldukları için tamamen yeni olmadığı da bildiriliyor.

Yazı ayrıca, müşteri varlıklarının, New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı tarafından düzenlenen Gemini Trust Şirketi’nde (Winklevoss Twins, Gemini tarafından şifrelenen kripto borsalarının koruyucusu) gözaltına alındığını da belirtiyor. Gönderide ayrıca müşterilerin bu tür hesaplardan istedikleri zaman para çekebilecekleri bildiriliyor.

Bu hesaplar üzerinden dağıtılan verim, kurumsal borç alanlardan sağlanacaktır. Şirket ayrıca şunları iddia ediyor:

“BlockFi’nin, müşterilerimizin varlıklarını korumak için marj çağrısı ve tasfiye işlemlerini otomatik olarak başlatan tescilli risk yönetimi sistemi, 2017’de piyasaya sürüldüğünden bu yana kusursuz bir sıfır kayıp performans kaydına sahip.”

Crypto Borç Verme Şirketi BlockFi, Bitcoin, Ethereum Destekli Kripto Hesaplarını Başlattı Bitcoin
] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir