Blockchain geliştirme şirketi Lightning Labs, Lightning Network çatalı Lightning Loop’un ilk çıkışını duyurdu.

Blockchain geliştirme şirketi Lightning Labs, 20 Mart’ta yayınlanan blogunda yayınlanan Lightning Network çatalı Lightning Loop’un ilk çıkışını duyurdu.
Duyuruya göre, yazılım Bitcoin (BTC) ölçeklenebilirlik çözümü Lightning Network aracılığıyla “Loop Out” işleviyle zincirleme yerleşim yoluyla para almak için göze çarpmayan bir yol sağlıyor.

Loop Out işlevi, Lightning Network kullanıcılarını etkileyebilecek bir sorunu çözmeye çalışır. Yazı, Lightning Network aracılığıyla belirli bir miktarın alınmasının ardından, kullanıcıların Loop Out özelliğiyle yapılabilecek fonları zincirinde taşıyana kadar bazen daha fazlasını alamayacağını açıklıyor.

Çözüm sahiplenilene kadar, fonlar bir değişim, sıcak cüzdan, soğuk cüzdan veya kriptodan fiat servisine kadar seçilen herhangi bir adrese taşınabilir. Duyuru, bu sürüm için Loop Out işlemlerinin maksimum 0,01 BTC ile sınırlı olduğunu belirtir.

Yine de, bu ilk – alfa sürümü – yayımı, Döngü Çıkışı özelliğine odaklanırken, kullanıcıların zincirdeki BTC’yi Lightning Network e taşımasını sağlayan gelecekteki bir “Döngü Girişi” işlevinin bir sonraki sürümde ekleneceğini vaat ediyor. Bu fonksiyonun, kullanıcıların Lightning Network kanallarını kendi cüzdanlarıyla veya borsalarından doldurmalarını sağlayacağı bildiriliyor.

Cointelegraph’ın yakın zamanda bildirdiği gibi, Bitcoin madencilik ve geliştirme şirketi Bitfury, Amerika Birleşik Devletleri ile ödeme yapan bir kuruluş olan HadePay ile iş ortaklarının Lightning Network işlemlerini kabul etmelerine izin vermeleri için bir ortaklık kurdu.

Bu ayın başında, Morgan Creek Digital’in kurucusu Anthony Pompliano, markanın bazı yerlerde Visa’yı kabul etmeyi durdurma kararını takiben, büyük ABD satıcısı Kroger’ın mağazalarında Lightning Network’ü kullanmasını önerdi.

Blockchain geliştirme şirketi Lightning Labs, Lightning Network çatalı Lightning Loop'un ilk çıkışını duyurdu. Bitcoin
] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir