Kripto Fonu Pantera Capital 160 Milyon Yatırım Buldu

Cryptocurrency hedge fonu Pantera Capital, 27 Mart tarihli bir blog yazısına göre, halihazırda yükselen üçüncü girişim fonu için 160 milyon dolar fon sağlamaya çok yakın.

İlk fonunu 2013 yılında piyasaya süren Pantera, o zamandan beri kripto açılış endüstrisinde göze çarpan bir oyuncu haline geldi. Venture Fund III adlı son projesi, 175 milyon dolarlık bir fon sağlama hedefine sahip.

Blog yazısında, “Ortalama 3,5 milyon dolarlık bir işlem büyüklüğü ve % 11’lik bir hedef ortalama sermaye hissesiyle toplam 35 yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz” denildi.

Kriptoyla ilgili ekosistemi oluşturan varlıklar arasındaki faaliyet devam etmekte olan piyasa krizine rağmen canlı kaldı.

Pantera, bugüne kadar Venture Fund III’ün 11 portföy şirketine 38 milyon dolarlık sermaye enjekte ettiğini ve bu turların beşinin kendisine liderlik ettiğini belirtti.

Şu anda, altyapıya bağlı firmalar alıcıların çoğunluğunu yüzde 35’in hemen üzerinde, ardından yüzde 30’un altındaki borsaları oluşturuyor.

Blog yazısı, Pantera’nın önümüzdeki kurumsal yatırım platformu Bakkt’a fonun ilk yatırımı yaptığını belirtti. Bakkt’ın düzenleyici tartışmaları, uzun zamandır beklenen fiziksel olarak düzenlenmiş Bitcoin vadeli işlem teklifleri sunumundan önce devam ediyor.

Kripto endüstrisinde popüler bir düşünce trenine devam eden Pantera, 2020 Bitcoin blok ödülünün yarıya indirilmesinin fiyatlar üzerinde olumlu bir etkisi olacağını belirtti.

Önceki blok ödül etkinliklerinin düzenine dikkat çeken şirket, Bitcoin’in ayı piyasasında önemli bir noktanın bu yıl haziran’da olabileceğini belirtti.

Dip noktaları sırasıyla 2012 ve 2016 da 376 ve 320 gün ile gerçekleşti. 348 gün ile 10 Haziran 2019’da bir dip seviyesi oluşabilir ”diye özetledi.

Kripto Fonu Pantera Capital 160 Milyon Yatırım Buldu Bitcoin
] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir