Bitcoin Yorum Analiz 28 Mart

Pek çok sektör Blockchain teknolojisinin potansiyeline açılıyor. Yakın tarihli bir rapora göre bu, 2025e kadar blok zinciri alanındaki yıllık büyüme % 44,5’e ulaşacak. Bu alandaki harcama, söz konusu dönemde 3.12 milyar dolardan 41 milyar dolara yükselecek.

Yine de, bu yeni teknolojiye karşı ihtiyatlı olan birkaç yönetici var. Dünya bankasının Küresel Arazi ve Mekansal Birimde bir Arazi İdaresi Uzmanı olan Aanchal Anand, “blok zinciri yutturmaca” diyerek bir uyarı verdi.

Benzer şekilde, Bank of America’nın (BoA) baş teknoloji sorumlusu Catherine Bessant, birçok şirketin kendisine blok zincirleme projelerle yaklaştığını söyledi, ancak henüz sağlam bir kullanım örneği görmedi. Bu nedenle, konuya olumsuz yaklaşmakta.

Weiss Ratings’in kurucusu Martin D. Weiss, ayı piyasası sırasında bile kripto alanının kritik bir bölümünün keskin bir şekilde büyüdüğünü söyledi. Bu nedenle, “risk almak isteyenler için en iyi yatırım zamanı çok yakın olabilir.” Bakalım grafikler neyi yansıtıyor.

BTC / USD


Bitcoin (BTC) 25 Mart’taki yükseliş çizgisinin altına düştü, ancak boğalar, dipi satın aldı ki bu olumlu bir işaretti. Dijital para birimi şu anda 4.065 $ ‘dan daha yüksek bir seviyeye yükselmeye ve 4.255 $’ lık genel dirence doğru yükselmeye çalışıyor. 4,255 $ ‘ın üzerindeki kapanış (UTC zaman çerçevesi), 5,273,91 $ hedefine sahip olan bir yükseliş çift dip modelini tamamlayacak. Ayrıca, birkaç ayının havlu atması muhtemel olduğu için momentum sağlamak için 4,255 $ ‘ın üzerindeki kısa korumaları da bekliyoruz. Yükselen hareketli ortalamalar ve pozitif bölgede RSI, en düşük direnç yolunun yukarı yönlü olduğunu gösteriyor.

Bitcoin Yorum Analiz 28 Mart Bitcoin

BTC / USD çifti yukarıdaki dirençlerden birinin yönünü tersine çevirirse ve yükseliş çizgisinin altına inerse, görünüm olumsuza döner. İzlenmesi gereken ilk destek, yükseliş çizgisi ile 50 günlük SMA arasındaki bölgedir. Bu bozulursa, 3.355 ila 3.236.09 ABD doları arasındaki kritik destek bölgesine düşme olasılığı yüksektir. Bu nedenle, trader’lar 3.500 $ ‘lık stop ile uzun pozisyonlara sahip olabilirler. Yakında bu stopu 3.800 dolara yükselteceğiz.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir