Google da “Bitcoin” Araması 3 Kat Arttı.

Google Trends verilerine göre, son fiyat artışında “Bitcoin” kelimesinin aratması neredeyse üç katına çıktı.

Google Trends’e göre, Bitcoin’in (BTC) arama istekleri, 2 Nisan gecesi önde gelen kripto para biriminin yükselişinin ardından kabaca 30’dan 100’e yükseldi.

Derecelendirme, algoritmalar tarafından derlenir, burada “sayılar, verilen bölge ve süre için grafikteki en yüksek noktaya göre arama ilgisini temsil eder. 100 değeri, terimin en popüler popülaritesidir. 50 değeri, terimin yarısı kadar popüler olduğu anlamına gelir. “0 puan, bu terim için yeterli veri olmadığı anlamına gelir.”

İstatistiklere göre en fazla talep Nijerya, Hollanda, Güney Afrika, Avusturya ve İsviçre’de yapıldı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Bitcoin için en sık yapılan arama talepleri Kaliforniya, Washington, Nevada, New York ve Colorado idi.

3 Nisan’da, Bitcoin Kasım 2018’den bu yana ilk kez 5.000 $ ‘lık fiyatı geçti ve kripto para birimi piyasaları üç gün ardı ardına yükseldi. Cryptocurrency analisti Tone Vays, yükselişin sadece spekülasyon olabileceğini ve “Bitcoin’in diğer herhangi bir varlıktan farklı olmadığını” iddia ederek her zaman bir tetikleyici olmadığını söyledi.

Aynı zamanda, bazıları Nisan ayı ortasında gerçekleşmesi planlanan Brexit’ten önce bitcoin’e yatırım yapan yatırımcıların muhtemel bir katalizör olabileceğini, diğerleri ise algoritmik alım satımın artmasına neden olduğunu öne sürdü.


Güne 5.216 ABD Dolarından başlayan önde gelen kripto para birimi, 5.000 ABD eşiğinin altına düştü. Halen Bitcoin, günlük% 5.61 düşüşle 4.924 $ seviyesinde işlem görüyor.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir