Bitcoin Yorum Analiz 06 Mayıs

Finansal danışmanlık firması DeVere Group tarafından yapılan bir anket, dünya genelinde büyük yatırımcıların % 68’inin 2022 sonuna kadar kripto para birimine yatırım yapabileceğini gösteriyor. Kripto para birimine yatırım yapmanın en önemli nedenlerinden biri sınırsız nitelikte olması.

BTC / USD

Bitcoin (BTC) fiyatları son yedi gün içinde keskin bir şekilde arttı. Fundstrat analisti Robert Sluymer, bunun yeni bir yükseliş trendinin başlangıcı olduğuna ve yatırımcıların geri çekilmelerinde daha fazla satın almaları gerektiğine inanıyor. Yılın ikinci yarısında fiyatın 6.000 $ ‘ı geçmesini bekliyor.

Bitcoin’in baskınlığının bir ayda yaklaşık% 50’den% 55,5’e yükseldiğini not etmek gerekiyor. Bu, trader’ların şu anda diğer altcoinler üzerinde bitcoin lehine olduğunu gösteriyor. Blockchain Capital’den Spencer Bogart tarafından yapılan bir araştırmaya göre, giderek daha fazla insan Bitcoin’in farkında ve Amerikan nüfusunun yaklaşık% 11’i bu alana yatırım yaptı.

Grayscale Investment Yatırımlar, Altın Yatırımlara alternatif olarak BTC’yi canlandıran “Drop Gold” kampanyası başlattı. Tüm bu yükseliş sesleri ile, şimdi satın almalı mı yoksa beklemeli mi? Cevap bulunması gereken en önemli soru bu.

Bitcoin Yorum Analiz 06 Mayıs Bitcoin

BTC / USD çifti, 5,900 $ ‘lık direncine ulaştı. Bu kritik bir seviye çünkü parite şubat ayından kasım ayının başından bu yana altını kırmadan önce defalarca bu seviye destek olarak kaldı. Şimdi yükselirken, bu seviyelerin etrafında çok fazla oyalanmasını bekliyoruz.

Ancak fiyat her iki hareketli ortalamaya göre yükseldi, bu olumlu bir işaret. Boğalar ivmeye devam edip 5.900 $ ‘a yükselebilirse, dijital para birimi 6.480.54 dolara yükselebilir. Bölgenin acele ile 6.000 ila 6.480.54 $ arasında bir değer geçmesini beklemiyoruz. Bu seviyelerde küçük bir düzeltme yapılması muhtemeldir.

Olumsuz tarafı, destek 4,914,11 dolar. Bu seviye kırılırsa, duyarlılığı azaltacaktır ve fiyatı 4.255 $ ‘dan sonraki desteğe sürükleyebilir. Bu toparlanmada satın alma işlemini kaçırmış olan yatırımcılar, ralliyi kovalamak yerine alımları bekleyebilirler.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir