Bitcoin Düşerken Balinalar Hep Topladı

1.000 ile 10.000 bitcoin (BTC) arasında değişen cüzdanların sayısı, kripto piyasasının dibe vurmasından bu yana fiyat düşüşünde belirgin bir birikime işaret eden keskin bir artış kaydetti. Analiz, 28 Mayıs’taki haftalık kripto primi Diar’ın yeni bir raporunda yayınlandı.

Diar’ın analizi, bugün bitcoin’in dağıtım alanını Ağustos 2018’deki verilerle kıyaslayarak başlıyor. Analiz, “Firma Büyüklüğü” olarak adlandırılan bitcoin cüzdan adreslerine (1.000 ila 10.000 BTC’ye sahip olanlar olarak tanımlanmaktadır) odaklanıyor ve bu adreslerin şu anda dolaşımdaki arzın% 26’sından fazlasına veya 36 milyar $ BTC’ye sahip olduğunu belirtti.

Rapora göre, Ağustos 2018’de, Firma Büyüklüğü adresleri bitcoin’in dolaşımdaki arzının% 20’sinin altında tutulduğunu ve bir yıldan az bir sürede neredeyse% 7’lik bir birikim olduğunu ortaya koyuyor.

Kripto pazarının Aralık 2019’da en düşük seviyesinden olan bitcoin’den bu yana (bitcoin 3,200 $ ‘a kadar düştüğünde) Bu balina cüzdanlara bitcoin birikimi 450.000 $’ a düştü;

Bitcoin Düşerken Balinalar Hep Topladı Bitcoin

Şimdi bu cüzdanların büyüklüğü Ağustos 2018’den 6 milyar dolar daha fazla. Diar, bu adreslerde analiz edilen bitcoinin ne kadar eski, ne de kayıp olduğunu, yani son üç ay içinde aktif olarak taşındığını vurguladı.

Diar ayrıca, 2019’un başından bu yana, enflasyonla yeni basılan bitcoinin yaklaşık% 40’ının bu cüzdanlarda 100.000’den fazla bitcoin’den biriktiğini belirtmektedir.

Daha da kayda değer olanı, raporda, Firma Büyüklüğü adreslerinin uzun vadeli görünür bir birikim eğilimi olduğunu iddia ediyor: Kripto ayı piyasasının Ocak 2018’de başlamasından bu yana 955.000 BTC’nin yeni bir şekilde bu adreslerde basıldığını bildirildi. Yani piyasa arzının konsolide yarısı.

Bildirildiği üzere, dijital varlıklar fonu analistleri Adamant Capital, bu nisan ayı ayı piyasasının son aşamasına girdiğini tahmin ediyor. Bitcoin balinalarının 2014-2015 ayı piyasasını yansıtan bir düzende en iyi parayı biriktirdiklerini belirtti.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir