Bakkt, Bitcoin Futures Testleri İçin Tarih Açıkladı

Kurumsal kripto para birimi platformu Bakkt, 13 Haziran’da yayınlanan bir blog yazısında duyurduğu ilk ürünü, fiziksel olarak teslim edilen bitcoin (BTC) vadeli işlemlerini 22 Temmuz’da test etmeye başlayacak.

Ağustos 2018’deki ilk duyurudan bu yana yasal uyumluluk konusunda birçok gecikme görmüş olan Bakkt, tüm detayları bir dizi teklifte vadeli işlemler sunacak.

Operasyon sorumlusu Adam White blog yazısında, “Apollo 11’in 50. yıldönümünden iki gün sonra, 22 Temmuz’da Bakkt, ICE Futures ABD’de listelenen ve işlem gören ve ICE Clear US’de işlem gören bitcoin vadeli işlemleri için kullanıcı kabul testlerini başlatacak” dedi. :

“Bu küçük bir adım değil. Bu lansman, kripto pazarlarına erişimde yeni bir standart oluşturacaktır. Diğer pazarlarla karşılaştırıldığında, kriptoya kurumsal katılım, pazar altyapısı ve düzenleyici kesinlik gibi kısıtlamalar nedeniyle kısıtlı kalıyor ”dedi.

White, 1969’da ilk aya inişe atıfta bulanarak, şirketin kurumsal yatırımcılar için istediği tam olarak düzenlenmiş kripto para birimini sağlamak için geçmesi gereken engelleri tekrarladı.

Duyuru, aynı hafta CME Group’tan bitcoin vadeli işlemlerinin Mayıs ayında rekor seviyeye ulaştığını gösteren verilerle aynı hafta geldi.

Aynı zamanda, ilk bitcoin vadeli işlem sağlayıcısı CBOE, nihai sözleşmeleri bu ay imzalandığında sözleşmeler sunmayı bırakacak.

Geleneksel platformlardan farklı olarak, Bakkt sözleşmelerini fiat para birimi yerine fiziksel bitcoin’e bağlayacak.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir