Peter Schiff: “Onca Çabaya Rağmen Bitcoin’e İlgi Artmıyor”

Altın destekçisi Peter Schiff, yoğun çabalara rağmen Bitcoin’e olan ilginin artmadığı iddia etti.

Kaynak: Peter Schiff / Twitter

Bitcoin destekçilerinin önde gelen kripto para birimine olan ilginin arttığını söylediklerini aktaran Peter Schiff, verilerin farklı olduğunu belirtti. Gönderdiği mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin destekçileri, BTC’ye olan ilginin artmakta olduğu konusunda ısrar ediyor. Oysaki veriler farklı bir gerçeğe işaret ediyor. Bitcoin’i ‘pompalamak’ için gösterdikleri büyük çabaya rağmen, coin’e gösterilen ilgi hala 2019 zirvesinin altında. 2017’de ulaşılan zirvenin yanından bile geçmiyor.”

Yaptığı değerlendirmede, Bitcoin’in rekor seviyeye ulaştığı dönem dışında, Google aramaları açısından altını hiç geçemediğini vurgulayan Schiff, “öte yandan altına olan ilgi ise yeni rekorlara doğru ilerliyor” sözlerini kullandı.

Bitcoin Fiyat Endeksi: 1 Bitcoin Kaç TL? (BTC TL)

“Kriz çıkmadan Bitcoin alın”

Cointelegraph tarafından aktarılan haberde, “Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad)” kitabının yazarının, “güvenli limanlara yatırım yapın” çağrısına yer verildi. Yazar Robert Kiyosaki, “büyük bir bankacılık krizinin” eşikte olduğunu söyleyerek Bitcoin’in çok önemli bir yatırım aracı olduğunu öne sürdü.

Diğer taraftan Grayscale tarafından paylaşılan bir analizde, Bitcoin piyasasının, 2017 yılındaki rekor seviye öncesindeki harekete benzer bir yol izlediği ifadesi yer aldı.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir