Selcoin Bitcoin Yorum – Selcoin Twitter fenomeni, Selcoin Youtube Analizleri Anlık 2020


Selcion Youtube üzerinde analizlerine devam ederken takipçilerinin sayısı hızla artıyor. Kendinizie yapacağınız yatırım en iyi yatırımdır sloganıyla bilinen Selcoin Twitter yorumlarında gördüğü ilgi sonrası yeni kurduğu Youtube kanalında da Bitcoin yorum çalışmalarına devam ediyor. Selcoin kim sorularına cevap olması için instagram hesabını aktif hale getiren usta analistin Youtube üzerinden yaptığı Bitcoin Yorumlarının yanı sıra Dolar, Altın, Gümüş ve Altcoin analizleride büyük ilgi görüyor.

Selcoin Twitter Yorumları

Selcoin in uzun yıllar twitter da yaptığı yorumlar özellikle Bitcoin takipçileri tarafından beğeni ile takip edildi. Alım ve satım seviyeleri ile ilgili yaptığı öngörülerde başarı sağlaması yatırımcılar tarafından taktirle karşılanan Selcoin, takipçi sayısını buna bağlı olarak hızla arttırdı. Selcoin Youtube kanalı açtıktan sonra yaptığı yorumları bu kanala taşıdı ve oradaki takipçi sayısıda hızlı bir şekilde arttı.

Selcoin Youtube Kanalı

Selcoin tarafından yapılan Bitcoin ve Altcoin yorum çalışmalarını takip etmek isteyen yatırımcılar için bu sayfayı oluşturduk. Kanalında yayınladığı videoları toplu şekilde burada bulabilirsiniz. Bitcoin ve Altcoin yorumları her videonun sonunda yer almaktadır. 

 

Sıkça Sorulan Sorular

Selcoin, Aktif yatırımcıdır. Blockchain ve kriptopara alanlarında yorum ve analizler yapar. kendini bu konularda rehber olarak tanımlamaktadır.

Selcoin gerçek adını açıklamasada instagram hesabı aktiftir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir