Bitcoin (BTC) Hisse Senetlerinden Ayrılıyor Görünüyor – Weiss Ratings

Hızlı bakış:

Weiss Crypto Ratings ekibi, Bitcoin’in borsadan ayrılıyor gibi göründüğünü belirtti Bu, Bitcoin’den sonra geliyor borsalar durgun olduğu için arka arkaya hem 12.000 hem de 13.000 $ ‘ı kırdı Weiss’in yorumları, Eylül ayında aynı fikirde olan Veteran BTC analisti Willy Woo’nun yorumlarını yansıtıyor Mevcut ivmesi korunursa Bitcoin 14 bin doları çok fazla kırabilir

Weiss Crypto Ratings ekibi, yakın tarihli bir Tweetinde, Bitcoin’in (BTC) borsadan ayrıldığını belirtti. Gözlemleri, Bitcoin’in, PayPal’ın kullanıcılarına kripto hizmetlerini tanıttığı haberinin tetiklediği hızlı bir şekilde art arda 12 bin dolar ve 13 bin dolarlık fiyat tavanını kırmasının bir sonucudur.

Aşağıda Weiss Ratings’in tweet’i de dikkat çekiyor. Bitcoin tüccarları ve yatırımcıları, BTC’nin buhar kaybetme ihtimalinin düşük olduğu yönünde.

# BTC, son günlerde parabolik bir yükselişle hisse senetlerinden ayrılıyor gibi görünüyor. Umarım buhar kaybetmez. # Bitcoin #crypto

– Weiss Crypto Ratings (@WeissCrypto) 21 Ekim 2020

BTC Analisti Willy Woo Ayrılmayı Öngörmüştü

Bitcoin’in geleneksel pazarlardan mevcut ayrışması, deneyimli Bitcoin analisti Willy Woo tarafından 25 Eylül’de aşağıdakileri belirten bir tweet’te tahmin edilmişti.

Bitcoin gelenekselden ayrılacak piyasalar yakında, ancak geleneksel yatırımcılar tarafından bir riskten korunma aracı olarak algılardaki değişikliklerden ziyade kendi iç benimseme eğrisiyle (başlangıç ​​tarzı büyümeyi düşünün) yönlendiriliyor. Kullanıcı benimsemesinin temelleri şimdiden tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırdı.

Mr. Woo, tahminini desteklemek için zincir üzerindeki verileri sağlayan bir gün sonra bir takip tweetinde analizini daha da tekrarladı. Aşağıda, Bitcoin kullanıcılarında ayrışmayı hızlandıracak bir artışı gösteren tweet’i ve eşlik eden tablosu yer almaktadır.

BTC’nin yaklaşan ayrıştırılmasının arkasındaki verileri görmek istiyorsanız BTC’nin dahili olarak benimsenmesiyle desteklenen borsalar, işte bazı @glassnode verileri. Bu, benzersiz oyuncular için filtrelemeden sonra BTC’nin aktif kullanıcılarıdır (bir varlığa ait çoklu cüzdan adreslerini göz ardı eder). https://t.co/FvGWUUlSc8 pic.twitter.com/gEweb9vYOY

— Willy Woo (@woonomic) 26 Eylül 2020

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir