Rusya’nın Yeni Bulduğu Altın: 40 Milyon Ons. Bitcoin’i Daha Kıt Varlık Olarak Yeniden Onayladı

Yaklaşık 40 milyon keşif haberi Rusya’nın Sibirya bölgesinden geldi, ülkenin en büyük altın üreticisinin karlılığını artırırken, “kıt” kaynağın arzına katkıda bulunacak gibi görünüyor.

Rusya’nın altın stoklarının dörtte birini oluşturacak olan rezervler, mevcut fiyatları kullanırken Polyus için 76 milyar $ gelir oluşturması muhtemel.

Bitcoin Altınla Nasıl Karşılaştırılır

< Sukhoi Log duyurusu kanıtlanmış altın rezervlerine ve stoklarına katkıda bulunsa da, bunun hemen ve kısa vadede metal fiyatını nasıl etkileyeceği belli değil. Bununla birlikte, geleneksel olarak enflasyona karşı bir korunma aracı olarak kullanılan altının, para arzı arttıkça değerinin artması muhtemeldir. Değerli metal davranışı, dolaşımdaki arz (veya hisse senedi) ile fiyatı arasında ters bir ilişki sergilediği görülen bir varlık olan bitcoin’inkiyle tezat oluşturuyor.

Yaklaşık 18,5 milyon jetonla – toplam sabit arzın dışında bitcointreasuries.org’a göre, halihazırda çıkarılmış ve dolaşımda olan 21 milyondan oluşan kurumsal yatırımcılar bunun yaklaşık% 4’üne sahip. Ancak, daha fazla kurumsal yatırımcı bitcoin satın alan şirketlerin çoğunluğuna katıldıkça, ortaya çıkan arz daralması dijital varlık fiyatının daha da yükselmesine yardımcı olacaktır.

Örneğin, Square Inc yaklaşık 4,709 bitcoin satın almadan hemen önce 50 milyon dolar, dijital varlık 10.500 dolar civarında işlem görüyordu.

Yazma sırasında, bitcoin 13.000 $ civarında dalgalanıyor. Square Inc için bu, bir aydan daha kısa bir süre içinde, Bitcoin rezervlerinin değerinin 50 milyon dolardan 61 milyon doların üzerine çıktığı anlamına geliyor. Aynı zamanda önemli miktarlarda bitcoin satın almış olan Grayscale ve Microstrategy, benzer şekilde rezervlerinin değerinin arttığını gördüler.

Bu arada, dijital varlıklar üzerindeki artan düzenleyici netlik, daha büyük şirketlerin muhtemelen bitcoin alacağı anlamına geliyor. daha da kıt. Bitcoinciler için, daha büyük yatırımcılar tarafından bitcoin’in bu onayı ve ardından gelen değer artışı, bu yeni varlığın değerin korunması söz konusu olduğunda altından daha iyi performans gösterdiğine dair uzun süredir devam eden argümanlarını doğruluyor. Dahası, bu anlatı, bitcoin’i altından daha iyi bir değer deposu ve enflasyona dayanıklı bir varlık olarak söyleyen veya sıralayan, gitgide artan bir çalışma listesinden destek alıyor.

Alternatif Değer Deposu Anlatısı için Belgesel Destek

News.Bitcoin.com daha önce bir Bistamp çalışmasında, Bitcoin’in yükselen reel faiz oranlarında bile iyi performans gösterdiği için altını gölgede bıraktığını bildirmişti. Altın, enflasyon dönemlerinde daha iyi performans gösteriyor gibi görünüyor. Benzer şekilde, Fidelity Digital Assets, kurumsal yatırımcıları cezbeden dijital varlığın temel özelliklerini tartıştığı iki bölümlü bir bitcoin yatırım tezi yazdı.

Örneğin, Twitter’da kullanıcılar sırayla duygularını ifade ettiler. Crypto Clint adlı bir Twitter kullanıcısı şöyle yazıyor:

“Lol … Altının kıt olduğunu kim söyledi. Okyanus bununla dolu. Yeryüzünde keşfedilmemiş birçok alan var. Öte yandan Bitcoin. ”

Diğer pek çok kullanıcı Polyus duyurusunun bitcoin için iyi bir haber olduğu konusunda hemfikir. Özellikleri ve altında yatan teknoloji göz önüne alındığında, dijital varlık altından daha kıt ve dolayısıyla daha değerli görünüyor.

Polysus’un yeni altın bulgusu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir? Aşağıdaki yorumlar bölümünde bize düşüncelerinizi söyleyin.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Ons Altın Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ons Altın Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bankalarda altın hesabı açarak altın satın alabilir siniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir