ChainLink (LINK), Bir Boğa Bitcoin’in Ortasında 12 $ Aldı

< Summary:”

ChainLink bir kez daha 12 dolarlık fiyat alanını yeniden almaya ve onu desteğe dönüştürmeye çalışıyor LINK’in yükselişi Bitcoin 13 bin doları geri aldıktan sonra geliyor ve 2020’de 13.498 ABD Doları ile zirve yaptı Binance, Krediler platformuna ChainLink’i teminat olarak ekledi

ChainLink (LINK), Bitcoin’in yayınlamak için 13.000 $ ‘ın üzerine çıkmasının ardından bir kez daha yükseliş ivmesi sergiliyor 2020 zirvesi 13.498 $ – Binance oranı. ChainLink’in Bitcoin pompasının ardından yükseliş ivmesini geri kazanması, LINK ve BTC arasındaki iki yıldan fazla bir ilişkinin sonucudur. Bu ilişki, Cane Island Alternative Advisors’tan deneyimli kripto analisti Timothy Peterson tarafından aşağıdaki tweetinde görülebileceği gibi birkaç kez vurgulandı.

$ LINK asla olmayabilir 7 dolara ulaştı. #ChainLink ve #Bitcoin arasındaki bu ilişki 2+ yıl öncesine dayanıyor. Ancak bu sadece bir fiyat tahminidir – kısa vadede sorun olabilir ancak uzun vadede sorgulanabilir. 2019 gibi bir yıl boyunca yan yana da gidebilir. Pic.twitter.com/9kTCA7jrJ9

— Timothy Peterson (@nsquaredcrypto) 13 Ekim 2020

Değişiyor ChainLink’e geri dönün, şu anki fiyatı, LINK haftayı yaklaşık 12,25 dolardan kapattığı için geçtiğimiz hafta sonu boyunca destek görevi gören 12 dolarlık direnç bölgesinden yalnızca birkaç sent çekiyor.

ChainLink, Binance’e Teminat olarak eklendi Krediler

ChainLink’in 12 $ tutma girişimine, LINK’in Binance Kredileri için teminat seçeneği olarak eklenmesi yardımcı olabilir. Bu, kripto analistleri tarafından defalarca tahmin edildiği gibi, dijital varlığın zamanla değer kazanma olasılığı göz önüne alındığında, Binance Kredileri kullanıcılarının LINK’i teminat olarak kullanmayı tercih edecekleri anlamına gevşek bir şekilde tercüme edilebilir.

Binance ekibi Krediler aynı zamanda Tether’i (USDT) kaldırırken teminat olarak Tezos’u (XTZ) ekledi.

Can ChainLink (LINK) Reclaim Past Glory

Şu anda büyük soru LINK denizcilerinin zihni, ChainLink’in Ağustos ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20 $ ‘ı belirlediği ivmeyi yeniden kazanıp kazanamayacağı. Bu soru yalnızca ChainLink (LINK), özellikle 1 dolarlık aralıklarla zirveye giden yolda çeşitli destek düzeylerini yeniden aldığında yanıtlanabilir. Bunlar arasında 12 $, 13 $, 14 $ ve 15 $ ‘lık kısa vadeli direnç yer alıyor.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir