Alım Satıma Uygun Bitcoin (BTC), 2017 Ortasında Olduğu Kadar Düşük

Süratli bakış:

Tüccarlar için mevcut Bitcoin ölçüyü 2017 seviyelerine düştü Bitcoin’in çoğu şu anda yatırımcılar tarafını yakalanıyor hodlers Bu cins yatırımcılar arasında son 30 günde 40 bin Bitcoin ilave eden Grayscale vardır Bitcoin’in 2021’de daha da yükselebileceği için 15 bin dolar buzdağının görünen suratı olabilir

Ticaret için mevcut Bitcoin ölçüyü şu anda en son 2017’de görülen düşük seviyelerde. Bu, görüşlerini alttaki tweet aracılığıyla paylaşan Chainalysis Baş Ekonomisti Philip Gradwell tarafından yapılan bir incelemeye göre.

Bu haftaki Pazarım Intel Raporu, Amerika Birleşik Devletleri tercih bilinmezliği karşısında Bitcoin’in 15.000 $ + çoğaldığını gösteren bilgileri, Mart ortasından bu yana trendin bir notu olduğunu gösteriyor: o bitcoin makro meçhullük dünyasında yakalanması gereken bir varlık olarak görülüyor ve pic.twitter.com/mygG7cDOlf

— Philip Gradwell @phil ip_gradwell 6 Kasım 2020

İncelemesinin bir parçası da ticaret için mevcut Bitcoin’de aralıksız bir düşüş gösteren bir grafik sarı çizgi. Bu ölçü düştükçe yatırımcıların elinde yakaladığı Bitcoin zamanla çoğalmaya devam ediyor turuncu çizgi. Paylaşılan grafikten, Bitcoin sahiplerindeki bir çoğalışın, Bitcoin maliyetinin de zamanla yükselmesine neden olduğu gözlemlenebilir.

GrayScale Bitcoin’i Çoğaldırmaya Devam Ediyor

Ayrıca bahsetmeye bedel Grayscale Bitcoin biriktirmeye devam etti. İşletme, son 30 günde 600 milyon doların üzerinde kıymette takribî 40.000 BTC satın aldı. Ayrıca, en son piyasa aktüellemesinde, Grayscale şu anda yönetimi altında takribî 9,1 Milyar dolarlık dijital varlığa sahip. Bu ölçünün 7.648 milyar doları Bitcoin güvenine tahsis edilmiştir. Bu bilgiler altta bulunabilir.

11/06/20 AKTÜELLEME: Yatırım Mahsullerimiz için İdare Altındaki Net Varlıklar, Pay Başına Meblağ ve Pay Başına Piyasa Maliyeti.

Toplam AUM: 9.1 milyar $ BTC $ BCH $ ETH $ ETC $ ZEN $ LTC $ XLM $ XRP $ ZEC pic.twitter.com/F3bEvvZqLq

— Grayscale @Grayscale 6 Kasım 2020

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir