Yearn Finance (YFI) İşlem Sayısı 11,3 bin ile Tüm Zamanların En Yüksek Değerine Ulaştı

Süratli bakış:

Yearn Finance YFI ekosistemi bir kere daha hayat bulguları gösteriyor Yearn Finance’ın harekât rakamı yeni bir zafer tuttu 7 Kasım’da 11,3 bin ile zamanın azamiyi YFI mahallî düşük 7.450 $ ‘dan sert bir biçimde yükseldi YFI bedeli Bitcoin’in şu anki 18.400 $ oranını bir kere daha aştı

Q4 2020’nin başından beri, Yearn Finance YFI gibi popüler DeFi tokenleri, Bitcoin şovu çaldığı ve 6 Kasım’da 2020’nin azami seviyesi olan 15.950 $ ‘ı yayınladığı için devamlı kıymet kaybediyor. Bitcoin şu anda, DeFi tokenlerinin bir kere daha hiç bitmeyen alt doğru bir helezoni gibi görünen şeyden geri dönmesi için ideal civarı sağlayan yatay hareket yaşıyor.

Yearn Finance YFI Harekât Rakamı Yeni Tüm Zamanlarda Hits 11,3 bin yüksek

Yearn Finance YFI vaziyetinde, DeFi jetonu 12 Eylül’de tüm zamanların azami seviyesi olan 43,873 $ ‘ı açıkladıktan sonra birkaç hafta kaldı. Rekor kıran o günden bu yana YFI kıymet kaybetmeye devam etti ve 5 Kasım’da mahallî olarak en düşük 7.450 $ ‘ı açıkladı.

İki gün sonra ve 7 Kasım’da, Yearn Finance’in harekât rakamı yeni bir tüm zamanların azami seviyesi 11,3000. Bu vaka, çoğalan YFI etkinliğinin DeFi’nin yine dirilişinin bir işareti olabileceğini açıklayan CoinMetrics takımı tarafını tutuldu.

Merkezi olmayan finans DeFi hayat bulguları gösteriyor. Son birkaç ayda düşüş gösterdikten sonra, yearn.finance YFI harekât rakamı 7 Kasım’da tüm zamanların azami seviyesi olan 11,3 bin’e erişti.

ETH pompalama ile DeFi yine canlanma için hazır olabilirdi. En yoğun DeFi deliliğinin yaşandığı günlere geri dönüp dönmeyeceğimiz henüz muhakkak değil.

Coinmetrics takımı, alttaki tablo aracılığıyla Yearn Finance YFI üzerindeki çoğalan harekât etkinliğini gösterdi.

Yearn Finance (YFI) İşlem Sayısı 11,3 bin ile Tüm Zamanların En Yüksek Değerine Ulaştı Altcoin

YFI Kıymeti ‘ Flippens ‘That of Bitcoin Bir Kere Daha

Mahallî olarak en düşük 7.450 $’ ı yayınladığından beri, Yearn Finance YFI sert bir atlama yaptı ve şu anda 18.400 $ seviyesinde harekât görüyor. Bu, YFI’nin bir haftadan kısa bir vakit içinde kıymetinin% 146 çoğaldığı anlamına geliyor. Ayrıca, YFI’nin bedeli, mevcut BTC oranı olan 15.374 $ ile Bitcoin’in bedelini aştı.

Netice olarak ve CoinMetrics tarafından yapılan incelemeyi tekrarlayarak, Yearn Finance YFI genel olarak genel sıhhatin bir göstergesi olarak kullanılmıştır. DeFi alanı. Bitcoin bedelini aşan YFI ve Yearn Finance harekât rakamının tüm zamanların azami seviyesine erişmesi, DeFi sanayisinin önümüzdeki günlerde ve haftalarda bizi bir kere daha donakaltmaya hazır olduğunun iki işareti olabilir.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir