Bitcoin Analisti: BTC 17.100 Dolarını Geçemezse Sırada 13.800 Dolar Var

Bitcoin analisti MagicPoopCannon, Bitcoin’in nihayetinde evvelki zirvesine meydan okuyacağına inanıyor Ancak, şu seviyede bir direnç seviyesi daha var: 17.100 dolarlık alan. BTC bu direnci kıramazsa, 13.800 dolara düşebilir Bitcoin daha sonra 13.800 dolardan tüm zamanların rekor seviyesine çıkabilir.

Bitcoin analisti MagicPoopCannon, Bitcoin’in evvelki tüm zamanların azami seviyesini kırma ihtimali hakkında en son görüşünü korudu. Magic’e göre Bitcoin BTC, 17.000 $ seviyesinde ehemmiyetli bir mukavemet alanını test etme yolunda ilerliyor. Bu, Bitcoin’in 17.100 Amerika Birleşik Devletleri doları ile 2018 doruğunu oluşturduğu ve BTC’nin ilerlemesi için büyük bir mani oluşturabileceği yerdir.

Şu anda, 17.000’in bir hayli sebepten dolayı kritik bir seviye olduğunu öğrenmek ehemmiyetlidir. İlk olarak, Ocak 2018’de tüm zamanların azami seviyesinden hemen sonra 17.100 seviyesinde keskin bir doruğun oluştuğunu görebilirsiniz. Bunu sarı yatay meyil çizgisi [aşağıdaki grafik] ile görebilirsiniz. Bu dorukta dalgalanma sarihçe oldukça şiddetliydi. Dolayısıyla, ilk mukavemet olarak hareket etme talihi çok yüksek.

Bitcoin Ters Omuz Baş Omuz formasyonu, Ekim 2019

Magic ayrıca alttaki Bitcoin grafiğini paylaştı. BTC, Ekim 2019’da başlayan ters bir Baş ve omuzlar oluşturdu.

Bitcoin Analisti: BTC 17.100 Dolarını Geçemezse Sırada 13.800 Dolar Var Bitcoin

Ekran görüntüsü TradingView.com izniyle

 

Magic’e göre ters çevrilmiş baş ve omuzlar, 17 bin dolarlık maliyet seviyesini yine test eden Bitcoin’e işaret ediyor.

Maliyet boyun çizgisinin üzerinde çıktıktan sonra, ona geri döndü ve Eylül ayı süresince dayanak olarak yakaladı. . Bu, BTC’nin ters baş ve omuz modelini doğruladığının ehemmiyetli bir göstergesiydi.

Ters baş ve omuz modelinin maliyet amacına bakıldığında, başın ebadının bütün olarak Dikey noktalı çizgilerle gösterildiği gibi 17.000 seviye.

BTC, 20.000 $ ‘a Alan Okumadan Evvel 13.800 $’ a Düşebilir

Ters baş ve omuzlar 17.000 $ seviyesine çıkarsa, Magic, bu seviyedeki mukavemetin BTC’nin 13.800 dolarlık dayanak bölgesine düşmesine neden olabileceğini zannediyor. Ayrıca, günlük MACD ve eksilen ticaret hacmi de bir gerileme işaret ediyor.

… MACD potansiyel bir düşüş geçişi sinyalleri veriyor… maliyet yükselirken hacim düşüyor. Bu, alım satım faaliyetinin yükselen maliyetleri eksilen bir oranda desteklediğini gösteren düşüş göstergesi … 17.000 seviyesi mukavemet olarak hareket ederse.

BTC bunun üzerine çıkamazsa, mantıklı bir talih olduğunu düşünüyorum. BTC’nin dayanak olarak test etmek ve onaylamak için 13.800 seviyesine geri döndüğünü görebiliyorduk.

Bitcoin 13.800 dolarlık dayanak alanına geri döndüğünde, Aralık 2017’ye alan okumak için yeterli ivmeye sahip olacağına inanıyor. Tüm zamanların azami seviyesi 20.000 $.

Ardından, BTC’nin kaçınılmaz olarak tüm zamanların azami seviyesini test edeceği 20.000 seviyesine doğru son patlamayı görebiliriz. 17K’dan geri çekilsek de çekilmesek de, BTC’nin kuşkusuz tüm zamanların azami seviyesini yine test edeceğine inanıyorum.

Sıkça Sorulan Sorular

Bitcoin Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Bitcoin Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Bitcoin Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Bitcoin için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Bitcoin için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Bitcoin uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Bitcoin durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Bitcoin geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir