OKEx Borsa Güncellemesi: Bitcoin ve Kripto Para Çekme İşlemleri 27 Kasım’da Başlayacak

OKEx kullanıcıları 27 Kasım’da veya evvelinde hudutsuz Bitcoin ve Crypto para çekme operasyonlarını yapabilecek. Borsa ayrıca OKEx topluluğuna sabırlı olduğu için teşekkür ederiz sloganı ile bağlılık mükâfatı kampanyaları başlatacak. OKEx’in kurucusu Star Xu’nun Çinli yetkililer tarafından serbest bırakıldığı bildirildi.  OKB’nin kıymeti, rivayetler gezmeye başladığından bu yana takribî % 30 arttı. Xu’nun serbest bırakılması, son bir aydaki tüm kayıpların sildi.

OKEx kullanıcıları, borsa, Bitcoin ve değişik kripto para ünitelerinin kısıtlanmadan çekilmesine 27 Kasım’da veya mümkün olursa evvelinde devam edeceğini duyurduğu için artık rahat bir soluk alabilir. Borsadaki takım, bayağı işlemlere devam etmeden evvel ilk olarak sıkı güvenlik hakimiyetleri reelleştirecek.

Ayrıca OKEx, devam etme sürecine sabırlı oldukları için OKEx topluluğuna en derin özürlerini ve minnettarlıklarını ifade etmek için vefa mükâfatları kampanyaları başlatacak.

Bir Özel Anahtar Sahibi Operasyonları Yetkilendiremedi

OKEx takımı, para sürükleme harekâtlarının neden askıya alındığına dair bir açıklama sunma mevzusunda, takımın çekirdek azası operasyonlara yetki veremedi. Ayrıca, özel anahtar sahiplerinin alana gelen senaryo dışında kullanılamayacağına dair tüm senaryolara hazırlandıklarını da açıkladılar.

Bu hadisede para sürükleme harekâtlarının askıya alınmasının sebebi, özel anahtar sahibinin bunu yapamamasıydı. operasyonları yetkilendirin. OKEx, her özel anahtar sahibinin vefat veya hafıza kaybı gibi uzun süreli eksiklik vaziyetinde yedek özel anahtarın aktifleştirilmesini tetikleyebilmesini sağlamak için her zaman özel anahtar sahipleri için bir yedekleme mekanizması kullanmıştır.

Ancak, ne yazık ki, acil gidişat tasarımızdaki öngörülemeyen şartlar sebebiyle özel anahtar sahiplerinin erişilemez hale gelmesi gibi değişik özel senaryoları dahil edemedik. Bu özel hadisede, bu sebeple, özel anahtar sahibinin kısa vadeli iş göremezliği için son çözüm teknik bir çözüm değildi.

Star Xu, Çin Yetkilileri Tarafından Açıklandı

OKEx’in kurucusu , Star Xu, Ekim ayı ortasında Çin yetkilileri tarafından nezaretine alındığı bildirildikten sonra pek çok şahsın müsait olmadığına inandığı şahıstı. Wu Blockchain’e göre alttaki tweet, Bay Xu 24 saatten daha kısa bir vakit evvel hür vazgeçildi.

Breaking: Çin’in en büyük borsalarından OKEx, kurucu meseleyi çözdü ve işe döndü ve 27 Kasım’dan evvel madeni paraların geri çekilmesini başlatacak. Wu, OKEx’in kurucusunun serbestliğini 19 saat evvel geri kazandığını açıkladı. pic.twitter.com/Xx7VOpF2AW

— Wu Blockchain (Chinese Crypto Reporter) @WuBlockchain 19 Kasım 2020

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir