Ethereum’un 500 Doların Üzerindeki Yükselişi, ETH 2.0 Mevduatlarındaki Artışla Aynı Zamana denk geldi

Süratli bakış:

Ethereum 500 $ tavan maliyetini zaferle kırarak 2 senenin azami bedeli olan 518 $ – Binance oranı Ethereum’un 500 $ üzerindeki hareketi de aynı zamana denk geldi ETH 2.0 kontratına yapılan depozitolarda çoğalışla Operasyon dünkü% 20’den% 28 bitirildi Ethereum sahiplerinin yeterli ETH yollamak için 23 Kasım Pazartesi gününe kadar zamanları var 1 Aralık’a kadar Evre 0’ı tetiklemek için Mevduatlar çoğalmaya devam ederse, ETH kripto pazarlarında kazanmaya devam edebilir

Ethereum ETH bir kere daha 500 $ ‘ın üzerinde üretiminde iki sene. Ethereum’un en son 500 $ ‘ın üzerinde operasyon yaptığı Haziran 2018’de hakikatleşti. Ethereum’un bu ehemmiyetli seviyenin üzerine çıkması, 1 Aralık’ta Faz 0’ı başlatması tasarlanan ETH2.0 yükseltmesinin ilerlemesine bağlıdır.

Ethereum Yükseliyor Yukarıyada. ETH 2.0 Yatırmalarındaki Çoğalışla 500 Dolar Aynı Zamana denk geldi

Tasarlanan tarihte yükseltmenin başlaması için 524, 288 ETH’nin yukarıyada belirtilen tarihten yedi gün evvel stake etme kontratına sevk edilmesi gerekiyor. Bu, sürecin 23 Kasım Pazartesi gününe kadar bitirilmesi gerektiği anlamına geliyor.

Dün, zorunlu 524.288 ETH’nin toplam 106.976 ETH’si para yatırma kontratına sevk edilerek harekâtın% 20’si bitirildi. CryptoQuant.com üzerinden ilerlemeye süratli bir bakış, mevduat kontratına sevk edilen toplamın şu anda zorunlu ölçünün% 28’i olan 148.032 ETH’de olduğunu ortaya koyuyor.

Ethereum’un 500 $ ‘ın üzerindeki yükselişi, ehemmiyetli bir 24- Para yatırma kontratına sevk edilen ETH’deki saatlik çoğalış, balinaların bunu yapmak için son dakikaya kadar beklediğine dair eskiki bir kuramı doğruluyor.

Alttaki tablo, CryptoQuant.com’un izniyle, dünün daha iyi bir görsel sunumunu sağlar. kripto pazarlarında yükselen ETH bedelinin yanı gizeme mevduattaki çoğalış.

Ethereum’un 500 Doların Üzerindeki Yükselişi, ETH 2.0 Mevduatlarındaki Artışla Aynı Zamana denk geldi Eteryum

Daha Fazla Mevduat Yapıldıkça ETH’nin Bedeli Çoğalmaya Devam Edebilir

Noktaları birleştiren Ethereum tüccarları, ETH’ye dayalı maliyette yükselişe geçti ETH2.0 kontratına yapılan para yatırma rakamı. CryptoQuant’ın yukarıyadaki tablosu, kripto piyasalarındaki ETH maliyetinin Ethereum mevduat rakamıyla doğrusal bir biçimde yükseldiği göz önüne alındığında bunu doğruluyor.

Bu sebeple ve ETH mevduatları devam ederken, Ethereum’un bedeli bütün 524, 288 ETH kazanıncaya kadar faydalanmaya devam edebilir. Ayrıca ETH2.0’ın, takip eden günlerde ve haftalarda ehemmiyetli yatırımcı coşkuyu sağlayacak bir dizi başka düzeye de sahip olduğunu belirtmek gerekir.

Ancak, Ethereum tüccarları ve yatırımcıları, Bitcoin’in bir rastgele bir ani dalgalanmanın düzenlenmesi netlikle ETH’yi etkileyecektir. Bu sebeple, kripto ayeti yarının haftalık kapanışına yanaşırken, kayıpları durdurun ve düşük manivela kullanımı şiddetle nasihat edilir.

Sıkça Sorulan Sorular

Ethereum Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

Ethereum Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

Ethereum Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

Ethereum için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

Ethereum için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

Ethereum uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

Ethereum durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

Ethereum geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir