Ethereum’un Fiyatı Hızla 750 Dolara Yükselebilir – Crypto Analyst

Süratli bakış:

Kripto analisti MagicPoopCannon’a göre, Ethereum 750 $ ‘ı test etme yolunda olabilir 750 $ kırılırsa, Ethereum çok iyi bir biçimde 830 $ ‘a rakımın Tahlili, Ethereum’un bu senenin Şubat ayından bu yana paralel bir kanal içinde hareket etmesine sabrediyor Ethereum geri çekilmelerle karşılaşmaya devam edecek, ancak tüm zamanların azami seviyesi yine test edilebilir

Kasım ayı süratle kapanıyor ve Ethereum’un ETH dijital varlığı bir defa daha 500 $ ‘ın üzerinde. Yazım sırasında, Etheruem 550 $ ‘dan operasyon görüyor ve eforlu bir aylık kapanış, 600 $’ a doğru yeni bir itişin başlangıcını işaret edebilir.

Ethereum’un Maliyeti 750 Dolara Yükselebilir

Kripto’ya göre analist MagicPoopCannon, Ethereum sonunda tüm zamanların azami seviyesine çıkacak. Ancak bunun hakikatleşmesi için, ETH ilk evvel bu senenin Şubat ayında ortaya çıkan paralel bir kanalda bir geri çekilme veya kısa konsolidasyon yaşayabilir. Altta, Magic’in bu kanalı gösteren tablosu yer almaktadır.

Ethereum'un Fiyatı Hızla 750 Dolara Yükselebilir - Crypto Analyst Altcoin  Kaynak, Tradingview.com

Yazar Paralel kanala Fibonacci seviyelerini ilave eden Magic, Ethereum’un 750 $ ve muhtemelen 830 $ ‘lık bir yolda olabileceğine işaret ediyor. Bu mukavemet alanları kırılırsa, Ethereum’un tüm zamanların azami kıymeti olan 1.400 $ ‘ı test etmek için net bir yolu olacaktır.

Fibonacci seviyelerine bakıldığında, ETH’nin% 32,8 geri çekilme oranının üzerinde kırıldığını görebilirsiniz. . Dolayısıyla, bu alan mukavemet misyonu görmezse ve önerilen kanalın üst kısmı aşılırsa, maliyetin süratle% 50 geri çekilme takribî 750 $ ve ardından 830 $ ‘lık pivot yüksek seviyesine çıkabileceğini düşünüyorum.

Nihayetinde, ETH’nin tüm zamanların azami seviyesini yine test edeceğini düşünüyorum, ancak yol süresince bazı geri çekilmeleri olacak. Önerilen bu kanalın tepesi, bir sonraki konsolidasyonun veya geçici geri çekilmenin başlangıç ​​noktası olabilir.

ETH2.0 Mevduat Devam Ediyor, Lüzumu% 157 Aşıyor

Yükseliş vakaları açısından, ETH2.0’ın ilk düzeyi, 1 Aralık’ta başlaması beklenen Beacon Chain tanıtımıyla devam ediyor. Ayrıca, asgari 524.288 ETH eşiğine erişilmesine karşın ETH2.0 stake kontratına yapılan depozitolar devam etti.

CryptoQuant’tan gelen zincir içi bilgilere göre, depozito kontratına toplam 823.200 ETH sevk edildi. . Bu ölçü, zorunlu ölçünün% 157’si.

Bu ikinci asıl, Etheruem yatırımcılarının ETH’nin yükseltilmesi ve son olarak hisse sahibi olmak istediklerinin sarih bir ispatıdır. Bu cins yatırımcı güveni, uzun vadede Ethereum için çok pozitif ve ETH’nin tüm zamanların azami kıymetini yine test edebilmesinin bir sebebi.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir