Bitcoin İçin Şu Anki Bekleme Bir Oyun – BTC Analisti

Süratli bakış:

Kripto tüccarları ve yatırımcıları Bitcoin’in 16 bin dolara, hatta 14 bin dolara düşmesini bekliyor

Bitcoin’in sosyal hacmi çoğalmaya devam ediyor yüksek Fobi ve Açgözlülük Endeksi bir hafta içinde ikinci kere 95’te

Ancak, direnç içi esaslar eforlu olmaya devam ediyor ve bir düşüş beklemek zorunda kalabilir

Bitcoin’in haftalık kapanışı bir kere daha yalnızca birkaç saat uzaklıkta ve bir hayli BTC tüccarı, Crypto Kralı’nın bir sonraki ayağa kalkmadan evvel 16.000 $ veya 14.000 $ ‘a düzeltme yapıp yapmayacağı mevzusunda kafa karıştırıyor. Yazı yazılırken, Bitcoin BTC 19 bin dolarlık maliyet seviyesini geri aldı ve 19.164 dolardan harekât gördü.

 

Bitcoin’in Sosyal Hacmi Yüksek Olmaya Devam Ediyor

 

adresindeki takımın bilgilerine göre Santiment beslemesi, Bitcoin BTC ile alakalı sosyal hacim, henüz rastgele bir düşüş bulgusu göstermeyen heyecanla hala yüksek. Santiment’teki takım gözlemlerini alttaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

 

#Bitcoin’in #Twitter’deki sosyal hacmi ve pozitif / olumsuz yorum oranına göre, heyecanın bir vakit eksildiği görülüyor. azıcık eskiki sınamalarda piyasa maliyetleri 20.000 $ ‘ın azıcık altında yükseldi. Ama yeniden de $ BTC’nin bayağı dinlenme ortalamasından daha fazla iyimserlik.

 

Bitcoin İçin Şu Anki Bekleme Bir Oyun - BTC Analisti Bitcoin

 

Bitcoin’in Açgözlülük ve Fobi Endeksi 95’te

 

Fobi ve Açgözlülük endeksine süratli bir bakış, bu hafta ikinci kere 95’lik rekora eriştiğini ortaya koyuyor. Fobi ve Açgözlülük endeksi de 1 Aralık’ta 95 seviyesindeydi ve Bitcoin’in 2 senenin azami seviyesi olan 19.880 Dolarlık Binance oranı açıkladı.

 

Bitcoin İçin Şu Anki Bekleme Bir Oyun - BTC Analisti Bitcoin

 

Bitcoin Dip için Şu Anki Bekleme Bir Oyun

 

Bitcoin’in yüksek sosyal hacmi ve Açgözlülük endeksi natürel olarak BTC için bir düzeltme işaret ediyor. Ancak Bitcoin analisti Willy Woo’ya göre düşüşe dair rastgele bir düşüş sinyali yok. Bu sebeple, altta Bay Woo tarafından açıklandığı gibi ayılar azıcık daha uzun vakit beklemek zorunda kalabilir

 

Bitcoin’in zincir üzerindeki yapısı, boğalara sıfırlama yapmadan “geçemezsin” diyor. Sıfırlama, haftalarca yatay veya iyi bir düşüş meyli anlamına kazanç. Yüzecek miyiz? Henüz eforlu bir düşüş gösteren madeni para hareketlerinin bir güdüsü yok. Bekleyen reyin.

 

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir