Ethereum 2.0 Validator Mevduatının% 10,7’si Kraken’den

Ethereum 2.0 doğrulayıcı depozitolarının% 10,7’si Kraken’den geliyor

Coinbase ve Bitfinex, Kraken’den 5,8 kat daha fazla Ethereum içeriyor 2 kripto borsası, doğrulayıcıların 1 / 3’ünü kontrol edebilir, 5 borsa, doğrulayıcıların 1 / 2’sini kontrol edebilir 1.436 Milyon ETH, depozito sözleşmesine kilitlendi ve her gün daha fazlası gönderiliyor

Mevcut Ethereum 2.0 doğrulayıcı depozitolarının% 10.7’si Kraken kripto borsasından geliyor. Bu, Coinbase ve Bitfinex’in Kraken’den 5,8 kat daha fazla Ethereum’a sahip olduğunu belirten ETH2.0 araştırmacısı Justin Drake’e göre.

 

Hem Coinbase hem de Bitfinex’in sahip olduğu Ethereum, Ethereum 2.0 depozitosuna gönderildiyse sözleşme, iki borsa ETH2.0 doğrulayıcılarının üçte birini kontrol edebilir. Bay Drake, beş kripto borsasının, Ethereum sahipliklerinin toplamına göre ETH2.0 doğrulayıcılarının yarısını kontrol edebileceğini belirtti.

 

Ethereum 2.0’ın Merkeziyetsizliğini Arttırmak İçin Evden Pay

 

Justin analizini aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı ve ayrıca perakende tüccarlarının yukarıda bahsedilen kripto borsalarından ziyade evlerinden stake etmenin daha iyi olduğuna işaret etti. Bunu yapmak, Ethereum 2.0 Ağının ademi merkeziyetçiliğine yardımcı olacaktır.

 

Doğrulayıcı mevduatlarının% 10,7’si Kraken’dendir.

 

Coinbase ve Bitfinex Kraken’dan 5,8 kat daha fazla ETH. Doğrulayıcıların 1 / 3’ünü iki değişim kontrol edebilir. Beş borsa, doğrulayıcıların 1 / 2’sini kontrol edebilir.

 

Döviz ücretlerinden kaçınmak ve ademi merkezileştirmek için evden hisseler

 

– Justin Ðrake (@drakefjustin) 13 Aralık 2020

 

 

 

 

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir