Bitcoin Balinaları Eylül Ayından Bu Yana 500.000 BTC Biriktirdi

Hızlı bakış:

20 Milyon Dolar ve üzerindeki Bitcoin balinaları Eylül ayından bu yana toplu olarak 500 bin BTC biriktirdi

Bu miktar kabaca 11,5 Milyar Dolar değerinde

Bitcoin’in değeri neden yükseldi?  Bitcoin şu anda 23.000 $ fiyat seviyesinde bir soğuma yaşıyor Bitcoin için her iki yönde de gitme ihtimali 50:50 var Rekor sayıda Bitcoin opsiyonu Noel gününde sona bitiyor ve EOY’dan önce oynaklık sağlayabilir

20 milyon $ veya daha fazla BTC’ye sahip olan Bitcoin balinaları, Eylül ayından bu yana 11.5 Milyar $ değerinde toplam 500.000 BTC biriktirdi. Bu, Eylül ayından bu yana Bitcoin balinalarının birikimini gösteren aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla gözlemini paylaşan Chainalysis Baş Ekonomisti Philip Gradwell’e göre.

# bitcoin’in 2020’de neden% 225 geri döndüğünü merak mı ediyorsunuz? Eylül ayından bu yana, her biri en az 20 milyon dolarlık bitcoin tutan yeni yatırımcılar, şu anda 11,5 milyar dolar değerinde olan yarım milyon bitcoin satın aldı. Benim için bu, 2020’deki Bitcoin piyasasını açıklayan grafik.

Bitcoin Balinaları Eylül Ayından Bu Yana 500.000 BTC Biriktirdi Bitcoin

Bitcoin Balinaları ve Kurumsal Yatırımcılar BTC’nin Rallisini Sürüyor

Bay Gradwell’in gözlemine ve çizelgesine göre, balinaların Bitcoin biriktirmesi, Crypto Kralı tarafından sergilenen mevcut yükseliş momentumunun önemli bir bileşeni oldu . Bu gerçek, MicroStrategy ve Grayscale gibi kurumsal yatırımcılar tarafından, mevcut seviyelerde bile sürekli olarak Bitcoin satın alan kişiler tarafından tekrar tekrar vurgulanıyor. Kurumsal yatırımcılar, Bitcoin bir boğa döngüsünde olduğu için mega düşüşü beklemiyor.

92.9k Bitcoin Opsiyonlarının Noel Günü Sona Ermesi

Yazım sırasında Bitcoin işlem görüyor 22.850 $ – Binance oranı – 23.000 $ fiyat alanı etrafında konsolidasyona benzeyen bir şekilde.

Bitcoin’in hafta sonlarına doğru ilerleyen kısa vadeli geleceğiyle ilgili olarak, BTC için her iki şekilde de gidebilir. İlk olarak, son birkaç haftadır hafta sonları genellikle yeşildi ve perakende tüccarları Bitcoin’i daha yüksek gönderebilir. Ancak, BTC aşırı alım bölgesinde ve Bitcoin’in başka bir tırmanışından önce boru hattında birkaç ani artış olabilir.

Ayrıca, 92.900 Bitcoin seçeneğinin aşağıdaki grafikte görüldüğü gibi tam olarak Noel gününde sona erdiği de belirtilmelidir. Çarpıklık. Bu sona erme tarihi, Bitcoin opsiyon tarihinin en büyüğüdür ve bu nedenle yıl bitmeden önce yüksek volatilite olasılığını arttırır.

Bitcoin Balinaları Eylül Ayından Bu Yana 500.000 BTC Biriktirdi Bitcoin  </

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir