CME Group, Ethereum (ETH) Vadeli İşlemlerini 8 Şubat 2021’de Başlatmayı Planlıyor

Hızlı özet:

CME Group, 8 Şubat 2021’de Ethereum vadeli işlemlerini başlatacağını duyurdu Lansman, yasal inceleme bekliyor Ethereum vadeli işlemleri nakit olarak ödenecek Ethereum, CME Group tarafından yürütülen vadeli işlem sözleşmeleriyle ikinci dijital varlık olarak Bitcoin’e katılıyor Ethereum’un değeri 600 doları geçti Yükselen Bitcoin nedeniyle ve yükselmeye devam edebilir

CME Group, 8 Şubat 2021’de Ethereum (ETH) vadeli işlemlerini başlatacağını duyurdu. Resmi açıklamaya göre, Ethereum vadeli işlemleri yasal olarak beklemede. gözden geçirilecek ve onaylandıktan sonra nakit olarak ödenecektir.

Ethereum Vadeli İşlemleri, CME Bitcoin Vadeli İşlemlerinin Başarısını Taklit Edecek

CME Group Global Hisse Senedi Endeksi ve Alternatif Yatırım Ürünleri Başkanı Tim McCourt, Ethereum vadeli işlemlerinin, başarılı olan Bitcoin vadeli işlem sözleşmeleri kadar başarılı olacağına dair iyimserliğini dile getirdi. 17 Aralık 2017’de tam olarak 3 yıl önce ched.

Artan müşteri talebi ve Bitcoin vadeli işlem ve opsiyon piyasalarımızdaki güçlü büyümeye dayanarak, Ether vadeli işlemlerinin eklenmesinin müşterilerimize aşağıdakiler için değerli bir araç sağlayacağına inanıyoruz. Bu büyüyen kripto para birimini alıp satabilirsiniz.

Ethereum, hem piyasa değeri hem de günlük hacim açısından en büyük ikinci kripto para birimidir. Listelenen Ether vadeli işlemlerinin zamana göre test edilmiş, düzenlenmiş CME Group türev piyasasına girişi, Ethereum piyasası katılımcılarının fiyat riskini daha iyi yönetebilmesi için ileriye doğru bir eğri oluşturmaya yardımcı olacaktır.

Ethereum’un 600 $ ‘ı Geçen Fiyat Artışları

Ethereum’un fiyatı ile ilgili olarak, Bitcoin bugün erken saatlerde tüm zamanların en yüksek seviyesini açıklarken, ETH’nin değeri 600 doları geçti. Ethereum, yazım sırasında 627 dolardan işlem görüyor ve kripto yatırımcıları tarafından genel olarak yükseliş görünümüyle birlikte ilerlemeye devam edecek gibi görünüyor. Ayrıca, yükseliş eğilimi gösteren bir Ethereum, 2017/2018 sezonunu taklit edebilecek, merakla beklenen alternatif sezonun ilk işareti olabilir.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir