Kim Dotcom: Bitcoin Cash’in (BCH) Gelecek Yıl 3.000 $ + ‘a Ulaşmasını Bekliyorum

Hızlı bakış:

Kim Dotcom Bitcoin Cash’te (BCH) yükselişe geçti Dijital varlığın 3 bin $ ve üzerinde değerlenmesini bekliyor gelecek yıla kadar Bitcoin Cash’in (BCH) gelişmesinin bir nedeni olarak kripto benimsemesini gösteriyor Kim Dotcom’a göre Bitcoin Cash, Bitcoin’e kıyasla daha hızlı ve daha ucuz işlem görüyor

Ünlü internet girişimcisi ve MegaUpload’un yaratıcısı Kim Dotcom, Bitcoin Cash’in (BCH) değerinin gelecek yıl 3,000 $ ‘a kadar çıkabileceğini tahmin etti. Bay Dotcom’a göre, Bitcoin Cash, bir değer deposu olarak kabul edilen Bitcoin ile karşılaştırıldığında ödemeler için harika. Dahası, daha fazla satıcı kripto para kabul etmeye başlayacak ve Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin ile karşılaştırıldığında düşük ücretleri ve daha hızlı işlemleri nedeniyle bu nişi doldurmak için en iyi konumda.

Kim Dotcom’un Bitcoin Cash (BCH) hakkındaki yorumları aşağıdaki tweet aracılığıyla yapıldı.

Bitcoin> varlık depolama için harika
Bitcoin Cash> ödemeler için harika

Bitcoin Cash Bugün 310 $.
Önümüzdeki yıl 3000 $ ‘dan fazla bekliyorum.

Neden?

Giderek daha fazla satıcı kriptoyu kabul ediyor. Satıcılar düşük ücretler ve hızlı işlemler istiyor.

BCH konusunda iyimserim.

Bunu bir yıl içinde yeniden tweetleyeceğim.
Belki daha erken.

< - Kim Dotcom (@KimDotcom) 17 Aralık 2020

Bitcoin Cash (BCH) 24 Saatten Kısa Sürede% 16 Arttı

Hızlı Bitcoin Cash tablosuna bakıldığında, BCH’nin bugün 20 Aralık’ta etkileyici bir pompa yaşadığı görülüyor. Bugün erken saatlerde, Bitcoin Cash, 367 $ ‘lık yerel bir yüksek seviyeye çıkmadan önce 315 $’ dan işlem görüyordu. Bu, 24 saatten daha kısa bir sürede% 16,5’lik bir artış.

Bu hareketle Bitcoin Cash, aşağıdaki günlük BCH / USDT tablosunda görüldüğü gibi çift tepeye benzeyen bir baskı yaptı.

< Kim Dotcom: Bitcoin Cash'in (BCH) Gelecek Yıl 3.000 $ + 'a Ulaşmasını Bekliyorum Altcoin

Ancak Bitcoin Cash (BCH), aşağıdakilerden dolayı daha yüksek bir artış için vites yükseltebilir.

Günlük ticaret hacmi yeşil renkte ve günlük MACD yükselişi onaylıyor Bitcoin Cash’in mevcut değeri hareketli üç ortalamanın üzerinde: 50 günlük, 100 günlük ve 200 günlük Günlük MFI henüz 72 değerinde tükenmedi Günlük RSI da 72 seviyesinde ve Bitcoin Cash için sert bir direnç olarak 367 $ ‘lık yükselişin kısa bir süre devam edeceğini ima ediyor Diğer direnç alanları 400 $’ da bulunabilir. ve 430 ABD doları

Sonuç

Popüler inter net girişimci Kim Dotcom, Bitcoin Cash’in (BCH) gelecek yıl 3.000 $ değerinde olabileceğini tahmin etti. Analizi, satıcıların Bitcoin’den daha ucuz ve daha hızlı işlemleri tercih etmesine yol açacak olan artan kripto benimsemesine dayanıyor.

Teknik analiz açısından Bitcoin Cash,% 16,5’lik etkileyici bir artış gösterdi. 24 saat ve takip eden günlerde 400 $ ‘lık fiyat alanını yakalamak istiyor.

Bununla birlikte, tüm altcoin analizlerinde olduğu gibi, Bitcoin Cash’in kripto piyasalarındaki geleceği Bitcoin’inkine çok bağlı. . Kripto Kralı istikrarlıysa, BCH gelişebilir. Ancak Bitcoin her iki yönde de aşırı dalgalanma yaşarsa, Bitcoin Cash büyük olasılıkla bir düşüş yaşayacaktır.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir