Bitcoin (BTC) Arz Sıkıntımız Var – Pantera Capital CEO’su

Dan Morehead, Bitcoin’in arz sıkıntısı yaşadığına işaret etti

Bunun nedeni Paypal gibi kurumsal alıcıların Bitcoin’i ele geçirmesidir

Çıkarılandan fazla Bitcoin’in fiyatı 115.000 ABD dolarına doğru hızının 9 hafta gerisinde ancak sonunda oraya ulaşacak

Pantera Capital’in CEO’su Dan Morehead, büyüyen Bitcoin arz sıkıntısı var. Bay Morehead’e göre, Paypal gibi kurumsal yatırımcılar, madenciliğinden daha fazla Bitcoin topluyor. Bitcoin analizi, CNBC’nin Squawk Box’ındaki bir röportaj sırasında yapıldı ve aşağıdaki gibiydi.

#Bitcoin sıkıntımız var. @PayPal gibi alıcılar, yeni çıkarılan bitcoin’in% 100’ünden fazlasını satın alıyor. Her biri bitcoin’in% 100’ünden fazlasını satın alan birkaç büyük kurumsal yatırımcınız olduğunda, fiyat düşecektir.

Bitcoin 115.000 Doların 9 Hafta Gerisinde

Ek olarak, Pantera Capital ekibi geçtiğimiz günlerde Aralık ayı için aylık blok zinciri mektubunu yayınladı ve burada Bitcoin’in şu anki fiyatının 115.000 dolardan 9 hafta geride olduğuna dikkat çekti.

Gerçek fiyat bu tarihsel öngörünün arkasında – ama bir ton geride değil. Bugünkü fiyat, 115.000 $ ‘a ulaşma hızının sadece dokuz hafta gerisinde.

Ancak rapor, Bitcoin’in fiyatının, Bitcoin halving’in önceki etkilerinin analizine dayanarak Ağustos 2021’e kadar bu değere ulaşabileceğine işaret etti. Etkinlikler. Pantera Capital’in Bitcoin analizi, stoktan akış modeline dayalıdır ve aylık raporlarından aşağıdaki grafikte görselleştirilmiştir.

Bitcoin (BTC) Arz Sıkıntımız Var - Pantera Capital CEO'su Bitcoin

Çok Yıllı Bir Boğa Piyasasının Erken Dönemindeyiz

Pantera Capital ekibinin raporu, Bitcoin ve kripto piyasalarının büyüyen temellere sahip potansiyel bir çok yıllı boğa piyasasının başında olduğu sonucuna vardı.

Güçlü makro kuyruk rüzgarları ve temel teknolojideki büyüyen temellerle beslenen potansiyel bir çok yıllı boğa piyasasının hâlâ ilk safhalarında olduğumuza inanıyoruz.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir