Bitcoin Balinaları Kripto Borsalarına Daha Az BTC Yatırımı Yapıyor

<

Özet:”

Bitcoin balinaları, kripto borsalarına daha az BTC yatırıyor Bu, Bitcoin balinalarının satıcı tükenmesinin olası bir işaretidir Kurumsal yatırımcılar BTC’yi toplamaya devam ediyor Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 30 bin doları çok iyi deneyebilir

Bitcoin balinaları, kripto borsalarına BTC’lerinden daha az para yatırıyor. Bu, CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju’nun, Bitcoin balinalarının mevduatlarındaki azalmanın satıcı tükenmesinin bir işareti olabileceğini öne süren bir analizine göre. Ju ayrıca, kurumsal yatırımcıların sürekli olarak Bitcoin’i kripto borsalarından aldığına dikkat çekti.

Mr. Ju’nun kesin ifadesi, CryptoQuant’ın Bitcoin balinalarının BTC depozitolarında bir düşüşü gösteren bir çizelgenin yanında aşağıda bulunabilir.

$ BTC balinaları satmak için bitkin görünüyor. Borsalara daha az balina yatıyor. Kurumsal yatırımcılar satın almaya devam ettikçe ve Borsa Balina Oranı% 85’in altında kaldıkça bu boğa koşusunun devam edeceğini düşünüyorum.

Bitcoin Balinaları Kripto Borsalarına Daha Az BTC Yatırımı Yapıyor Bitcoin

Bitcoin, Yeni Tüm Zamanların En Yüksek Değeri olan 28,445 Dolar, 30 Bin Dolar Belirledi

Yazım sırasında Bitcoin 27.300 $ fiyatından işlem görüyor yakın zamanda belirlenen tüm zamanların en yüksek değeri olan 28.445 $ ‘ı kırma girişimine yönelik konsolidasyon gibi görünen bir alan. İkinci değer dün, 27 Aralık’ta belirlendi ve Bitcoin’in 30 bin dolarlık tavan fiyatını denemesinin bir habercisi olabilir.

Böyle bir senaryo Crypterium analytics ekibi tarafından araştırıldı ve en çok 30 bin doların geleceğini tahmin eden Aşağıda açıklandığı gibi tüccarların ve analistlerin beklentilerine göre muhtemelen ihlal edilecektir.

Bitcoin’in bir sonraki adımda nereye gideceğini söylemek zor, ancak 28.000 – 28.500 $ aralığında olduğu not edilebilir. Grafik bu seviyede bir dayanak kazanabilirse, 30.000 $ ‘a doğru bir atılım göreceğiz. Ve burası en büyük direnişin olacağı yer. Pek çok analist ve tüccar büyümenin tam olarak bu noktaya geleceğini tahmin etti, bu nedenle sonraki büyük sabitlemeler burada olacak.

Bitcoin’in Aylık ve Yıllık Kapanışı Volatilite Getirebilir

Ayrıca bahsetmeye değer Aralık ayı ve 2020 yılı 31 Aralık Perşembe günü sona eriyor. Bu, tüccarların ve yatırımcıların Bitcoin’in aylık ve yıllık kapanış mumlarını gözlemleyeceği anlamına gelir. Bitcoin boğaları hem yılı hem de ayı yüksek bir notla kapatmaya çalışırken, böyle bir olayın piyasalarda oynaklık yaratma olasılığı yüksektir. Aynı zamanda, Bitcoin ayıları büyük olasılıkla 20.000 $ ‘dan beri elde ettikleri kazançları azaltmaya çalışacak.

Bu nedenle, Bitcoin tüccarlarının ve yatırımcılarının açık pozisyonlar üzerindeki kaldıraçlarını düşürerek ve kullanarak dikkatli hareket etmeleri önerilir. hafta ilerledikçe kayıpları durdurun.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir