Chainlink (LINK) Ripple’dan Sonra SEC ile Yüzleşecek – Zeus Capital

Hızlı bakış:

Zeus Capital SEC’in Chainlink ve kurucusunun peşine düşeceğine inanıyor Zeus Capital, Chainlink’in sayısız ortaklığını da soruyor ve öneriyor projenin, DeFi’deki Flash kredi olgusunun doğrudan yararlanıcısı olduğu Zeus Capital’in, Chainlink’in şüpheli uygulamaları hakkında bilgi için çalışan 100 bin dolarlık bir ödül programı var

Zeus Capital ekibi, ChainLink (LINK) ve kurucularının yakında benzer bir kaderle karşı karşıya kalacağını vurgulamak için Ripple’a karşı devam eden SEC davası. Zeus Capital tahmini şu açıklamayla yaptı.

$ XRP şimdiden% 15’ten fazla düştü ve gösteri henüz başlamadı. Sıradaki kim? İpucu: daha merkezi bir şey, her hafta milyonlarca dolar yararsız token.

Zeus Capital’in açıklaması, Tone Vays’in ‘XRP’nin bir güvenlik önlemi’ olduğunu belirttiği bir Tweet’e yanıt olarak geldi. Birinci gün ‘ve Ripple’daki ekibin başından beri bildiği. Tone Vays, XRP ordusunu ‘beyin ölümüne’ benzetti. Aşağıda Zeus Capital ve Tone Vays’in tweet’lerinin bir ekran görüntüsü var.

Chainlink (LINK) Ripple'dan Sonra SEC ile Yüzleşecek - Zeus Capital Altcoin

Sergey Nazarov Ripple’a Benzer Bir Kaderle Yüzleşecek

Popüler kripto kişiliği Anthony Pompliano da Ripple ile SEC arasındaki duruma dikkat çekti. Bay Pompliano’ya göre Ripple, kayıtsız bir menkul kıymet teklifi gerçekleştirdi ve bundan sıyrılabileceklerini düşündü. Zeus Capital’deki ekip, Tweet’ine Chainlink ve kurucularının Ripple ile aynı teknede yelken açtığını ima ederek yanıt verdi. Aşağıda Anthony Pompliano ve Zeus Capital’ın tweetleri var.

Sergey ve Chainlink mi demek istiyorsunuz?

– Zeus Capital (@ZeusCapitalLLP) 22 Aralık , 2020

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir