Hack’ler ve Dolandırıcılar Yoluyla Çalınan Bitcoin, Yılda En Düşük Seviyeyi Vuruyor

<

Özet:”

2020, hackler ve dolandırıcılık yoluyla en düşük Bitcoin miktarının çalınmasını sağladı Toplam 4.366 BTC çalındı ​​ve kamuoyuna bildirildi üçlü> Bu, 2019’a göre% 92’lik bir düşüş ve tüm zamanların en düşük toplam arzın% 0,02’sine denk geliyor Bitcoin yatırımcıları ve tüccarları, yatırımlarını güvence altına alma konusunda daha akıllı hale geliyor

Bu yıl önceki yıllara kıyasla hackler ve dolandırıcılık yoluyla daha düşük miktarda Bitcoin çalındı. Bu, Casa Bitcoin Uygulamasının Kurucu Ortağı ve CTO’su Jameson Lopp’ın verilerine göre, son 12 ayda sadece 4.366 BTC’nin çalındığına dikkat çekiyor. Bu miktar 2019’a göre% 92’lik bir düşüş ve 2011’den beri tüm zamanların en düşük seviyesi. Bay Lopp analizini aşağıdaki tweet ve beraberindeki grafik aracılığıyla paylaştı.

Bitcoin güvenlik gelişiyor gibi görünüyor! Anlayabildiğim kadarıyla, 2020 boyunca kamuya açıklanmış büyük çaplı hırsızlıklarda yalnızca 4.366 BTC çalındı. Bu, 2019’a göre% 92’lik bir düşüş ve toplam arzın yalnızca% 0,02’si gibi tüm zamanların en düşük seviyesi.

Hırsızlıkları burada takip ediyorum: https://t.co/gdSKj6cvEy pic.twitter.com/CJpsZrcsJO

— Jameson Lopp (@lopp) 29 Aralık 2020

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde PlusToken Ponzi Scheme’den kriptoda 4 Milyar Dolarlık kripto ele geçirilmesinde görüldüğü gibi, dolandırıcılıklara küresel düzeyde genel bir baskı uygulandı.

Kripto borsaları da birlikte çalışıyor. her ne zaman biri bir hack’le karşılaşsa bir takım. Buna iyi bir örnek, hackin faillerinin Bitcoin adreslerinin kara listeye alınmasına neden olan son KuCoin saldırısıdır. Bu, ganimetlerini bilinen kripto borsalarının dışında paraya çevirmek için alternatif yöntemler aramak zorunda kalacakları anlamına geliyor.

Bitcoin, Kaybetmek İçin Çok Değerlidir

Bitcoin yatırımcılarının ve tüccarlarının tuttuğu başka bir neden BTC kasaları, gün geçtikçe daha değerli hale geldiği gerçeğidir. Bugün erken saatlerde Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 28.605 $ ‘lık Binance oranı yayınlayarak en iyi yaptığını yaptı ve 2021’in ilk haftalarında 30.000 $ olması muhtemel görünüyor.

Bitcoin’in Aylık ve Yıllık Kapanışı Tarihinin En Yüksekleri

Bununla birlikte, yarın, 31 Aralık’ta gerçekleşecek olan aylık ve yıllık kapanış şeklinde Bitcoin’in önünde bir engel var. Böyle bir olay kesinlikle oynaklık getirecektir, ancak bir gerçek kesindir; Bitcoin, Ocak 2009’da piyasaya sürüldüğünden bu yana en yüksek aylık ve yıllık kapanışa sahip olacak.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir