Ethereum’un 2021’deki Kazanç Potansiyeli BTC’den Daha Büyük – Rapor

< Summary:”

Ethereum daha fazla büyüme potansiyeline sahiptir ve 2021’de önemli kazançlar sağlayabilir Ethereum, Bitcoin’e kıyasla 2020’de şimdiden% 469 arttı % 281 ETH, gelecek yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini yeniden test edecekse, yine de indirimli Ethereum, kısa vadede onu 800 $ ‘a çıkarabilecek yükselen bir üçgen oluşturdu

Weiss derecelendirmelerindeki ekip, Ethereum’un önümüzdeki yıl da yükselişini sürdüreceğini düşünüyor. Dahası, Ethereum aynı dönemde kazançlar açısından Bitcoin’i geride bırakma potansiyeline sahip.

Weiss, Ethereum’un bu yıl Bitcoin’den daha fazla kazanç elde ettiğini ve 2021’in ETH’nin biraz daha gelişmesi için bir fırsat sağladığını açıkladı. tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.400 doları yeniden test etmeye çalışırken.

Ayrıca, Ethereum’un gelecek yıl tüm zamanların en yüksek seviyesini tekrar test etmesi durumunda indirim yapılacağına da işaret ettiler.

Ethereum … aslında bir bu yıl yatırımcılar için Bitcoin’den çok daha fazla para. Hem pandemik panik olayından önce hem de sonra.

Yıldan bugüne Ethereum, Bitcoin’in% 281’ine kıyasla% 469’luk bir artış gösterdi. Dahası, ETH’nin 2021’de yatırımcılar için daha fazla para kazanmaya devam etmesini beklemek için sağlam nedenler var.

… Ve yine de, 700 dolar ve değişimle, Ethereum (Bitcoin’in aksine) 2017’nin en yüksek fiyatının% 40 altında işlem görüyor. .

Elbette, ETH’nin 2021’de önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini (1.200 $ ‘a yakın) geri kazanması güvenli bir bahis. Ve sonra oradan daha da yükseliyor.

Ethereum’un Yükselişi Üçgen 800 Dolara Gönderebilir

Kısa vadeli fiyat hareketi açısından, Ethereum’un (ETH) dijital varlığı yavaş ama emin bir şekilde güçlü bir destek seviyesi olarak 700 $ ‘lık fiyat alanını ele geçirdi. Crypterium analytics ekibinin yakın tarihli bir piyasa analizine göre, Ethereum yükselen bir üçgenin tepesinde 750 $ ‘lık direnci kırmayı başarırsa, 800 $’ lık fiyat seviyesine çok iyi bir şekilde itebilir.

Crypterium’daki ekip analizlerini aşağıdaki açıklama ve eşlik eden grafik aracılığıyla paylaştı.

Ethereum ayrıca daha fazla büyüme için mükemmel ön koşullara sahip. Grafikte yükselen bir üçgen oluşmuştur ve varlık, yukarı doğru bir kırılma için tüm ön koşullara sahiptir. Ethereum 700 doların altına düştüğünde, alıcılar etkinleştirmeye başladı ve fiyatı geri çekti.

Tüm bunlar önümüzdeki günlerde varlığın olası bir yükselişine işaret ediyor. 750 $ seviyesi kırılırsa, fiyat 800 $ – 810 $ aralığına yükselebilir.

Ethereum’un 2021’deki Kazanç Potansiyeli BTC’den Daha Büyük - Rapor Altcoin

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir