Altseason, Bitcoin’in% 73’ü Aşmayan Hakimiyetine Bağlı – Analist

<

Özet:”

Bitcoin’in hakimiyeti 3 Ocak’ta% 73’ü test etti Bu seviye en son Eylül 2019’da görüldü ve çok önemli bir direnç alanıdır Bitcoin bu seviyenin üzerine çıkarsa, alt sezon ertelenir Tersine, Bitcoin% 73 hakimiyetini düzeltir ve kırmayı başaramazsa, alts sadece gelişebilir

King of Crypto, Bitcoin (BTC), tüm zamanların en yüksek değeri olan 35.776 $ – Binance rate’i belirledi. Tüccarlar dalgayı tüm zamanların en yüksek seviyelerine çıkarmaya çalışırken, Bitcoin tarafından böyle bir başarıya genellikle sermayenin altcoinlerden BTC’ye taşınması eşlik eder.

% 73’lük Bitcoin Hakimiyeti, Kaderini Belirleyecek Alts

Böyle bir olay, 3 Ocak’ta Bitcoin’in önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 34.800 dolara çıkmasıyla tanık oldu. O gün, Bitcoin’in hakimiyeti% 73,71’e kadar yükseldi (Tradingview’e göre) ertesi gün% 68’e geriledi.

% 73 Bitcoin hakimiyet seviyesi en son Eylül 2019’da görüldü ve Aşağıda MagicPoopCannon tarafından açıklandığı gibi altcoinlerin kaderini belirleyecek çok önemli direnç alanı.

Basitçe ifade etmek gerekirse, BTC bunun üzerine çıkarsa, BTC hakimiyetinin% 90’ın çok üzerinde patlaması ihtimali çok yüksek. Bunu görecek miyiz yoksa yeni bir alt sezon mu göreceğiz? BTC hakimiyetinin orada sürekli bir reddedilme yaşayıp yaşamayacağını veya bu mavi trend çizgisi direncini ortadan kaldırmak için ters yönde ilerlemeye devam edip etmeyeceğini görmek için gerçekten beklememiz gerekiyor.

Bitcoin’in Hakimiyeti, SEC Cracks olarak Skyrocket Olabilir The Whip on Crypto Projects

Magic, SEC’in kayıtsız menkul kıymet teklifleri gerçekleştirme temelinde kripto projelerine dava açmaya devam ettiği senaryoda Bitcoin hakimiyetinin artmaya devam edeceğini varsaymaya devam ediyor.

… SEC, XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu düşünürse, altcoinlerin çoğu için de aynı şeyi kabul edebilir, bu da alt alanda kademeli bir baskı oluşturarak BTC’ye dönüşü tetikleyebilir, bu da değil ‘ o özel riske sahip. Şimdi, bunun olacağını söylemiyorum, ancak SEC’in Ripple ve XRP’den çok daha fazlası için geleceğine bahse girerim. Bu sadece bir teori, ancak makul bir IMO.

Sonuç

Özetle, merakla beklenen altseason, Bitcoin’in% 73 hakimiyet alanını kıramamasına dayanıyor. Bitcoin takip eden günlerde gerçekten düzelirse, BTC kârının standart bir sezonda altlara aktığı bir senaryonun kapılarını açacaktır.

Ancak SEC bir kripto projesine karşı başka bir dava açarsa, Bitcoin hakimiyeti büyük olasılıkla fırlayacak ve yukarıda bahsedilen altseasonu erteleyecektir.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir