Bitcoin Satın Alın, Biden Para Basmaya Başlayacak – Zengin Baba, Zavallı Baba Yazarı Paylaştı

< Summary:”

Robert Kiyosaki yatırımcılara Bitcoin satın almalarını önerdi Biden yönetiminin ekonomiyi canlandırmak için daha fazla dolar basacağını belirtiyor üçlü> Ayrıca, Federal Rezerv’te kuralların değişmesini ve böylece ek para basımının kolaylaştırılmasını bekliyor Bitcoin, hafta sonu boyunca 40 bin dolar ile 41 bin dolar arasında konsolide oluyor ve haftalık kapanış belirleyecek bir sonraki hamlesi

‘Zengin Baba, Zavallı Baba’ kitabının yazarı Robert Kiyosaki, tüccarlara ve yatırımcılara Bitcoin (BTC) satın almalarını bir kez daha tavsiye etti. Bay Kiyosaki’ye göre, gelen Biden yönetimi büyük olasılıkla ofisteki ilk 100 günde daha fazla para basmaya başlayacak. Ayrıca, Başkan olarak seçilen Joe Biden’in, Janet Yellen’i Hazine Bakanı olarak aday göstereceğini ve böylece doları daha da zayıflatabilecek yeni bir dönemi başlatacağını umuyor.

 

Mr. Kiyosaki, analizini ve Bitcoin satın alma tavsiyesini aşağıdaki açıklama ile paylaştı.

 

İlk 100 Gün Para basmaya başlamak için Biden. 1. Adım, Fed’in kurallarını değiştirir. Bu nedenle eski Fed Başkanı Janet Yellen, Hazine Müsteşarlığı’dır. Fed kuralları değiştiğinde helikopterler doğrudan insanlara para bırakmaya başladı. Dolar yok edilecek. Altın gümüş Bitcoin satın alın.

 

Bitcoin Bir Sonraki Hamleyi Belirlemek İçin Yaklaşık 41 Bin Dolarlık Bir Şekilde Konsolide Ediyor

 

Fiyat açısından Bitcoin şu anda son üç gündür yatay hareket yaşıyor. Yazım sırasında, Bitcoin 40.600 $ ‘dan işlem görüyor ve Cumartesi gününün başından bu yana 38.700 $ ile 41.400 $ arasında dalgalanıyor.

 

Yana doğru hareket, bir saatlik grafikte yukarı yönde çözülebilecek yükselen bir üçgen modeli yarattı. Bitcoin’in yükseliş ivmesi haftalık kapanış boyunca sürdürülürse. Bu model, Tradingview’un izniyle aşağıdaki BTC / USDT tablosunda vurgulanmıştır.

 

Bitcoin Satın Alın, Biden Para Basmaya Başlayacak - Zengin Baba, Zavallı Baba Yazarı Paylaştı Bitcoin

 

Tersine, yükselen üçgen modeli başarısız olursa, Bitcoin 35.000 $ ‘lık fiyat alanı sağlayarak daha düşük seviyelere geri döndüğünü görebilecek kısa bir düzeltmeye giden yolda olabilir. kısa vadeli destek.

 

 

 

 

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir