Gemini Borsasında Tutulan Bitcoin (BTC) Ocak 2019’dan Buyana İki Katına Çıktı

Hızlı bakış:

Gemini’de tutulan Bitcoin miktarı Ocak 2019’dan bu yana ikiye katlandı Gemini şu anda gözaltında 10 Milyar Doların üzerinde kripto paraya sahip Gemini borsası, 11 Ocak’ta en yüksek ticaret hacmini yaşayan borsa ile büyümeye devam ediyor Tyler Winklevoss, Bitcoin’in 41.000 $ ‘a geri dönebileceğine inanıyor

Miktar Gemini borsasında tutulan Bitcoin (BTC) oranı Ocak 2019’dan bu yana ikiye katlandı. Bu, CoinMetric’in Gemini borsasında tutulan Bitcoin’deki kayda değer büyümeyi aşağıdaki tablo aracılığıyla vurgulayan en son Ağın Durumu raporuna göre.

< Gemini Borsasında Tutulan Bitcoin (BTC) Ocak 2019'dan Buyana İki Katına Çıktı Bitcoin

10 Milyar Doların Üzerinde Crypto Gemini’de Gözetim Altında

Ayrıca, Gemini’deki ekip kısa süre önce kripto borsasının şu anda gözaltında olan toplam dijital varlığın 10 Milyar Dolardan fazla olduğunu duyurdu. Borsadaki ekip, müşterilerine “piyasadaki en güvenli ve kullanımı kolay saklama çözümünü” sunarak bu dönüm noktasına ulaşıldığını açıkladı.

Gemini, En Yüksek Ticaret Hacmini Yaşıyor.

Gemini borsasındaki etkileyici büyüme, günlük ticaret hacmine de uzanıyor. Kurucu ortağı Cameron Winklevoss’a göre borsa, bu ayın 11’inde ticaret hacmi açısından en büyük gününü yaşıyor. Winklevoss, gözlemini aşağıdaki tweet ile paylaştı.

Dün, Gemini’nin bugüne kadarki en büyük hacim günüydü. Sıkı bir boğa koşusu bölgesindeyiz

– Cameron Winklevoss (@cameron) 12 Ocak 2021

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir