Bitcoin, Son 11 Yılın 6’sında En İyi Performans Gösteren Varlık Oldu

Hızlı bakış:

Bitcoin, son 11 yılın 6’sında en iyi performans gösteren varlık olmuştur Pantera Capital CEO’su bir kripto para birimine işaret etti son 11 yılın 9’unda en iyi performans gösteren varlık oldu Bitcoin bir kez daha 35 bin doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor Bitcoin, Deribit’in Aralık opsiyon sözleşmelerine 400 bin dolarlık grevi ekledi

Kripto Kralı – Bitcoin (BTC) – son on bir yılın altısında en iyi performans gösteren varlık oldu. Bu, toplamda bir kripto para biriminin son on bir yılın dokuzunda en iyi performans gösteren varlık olduğunu vurgulayan Pantera Capital CEO’su Dan Moorehead tarafından paylaşılan verilere göre. Moorehead, dijital varlıkların geleneksel olanlardan daha iyi performans göstermesinin ana nedeninin mevcut “sınırsız para basımı çağı” olduğunu açıkladı.

Tam yorumu, kendisinin verileriyle birlikte aşağıda bulunabilir Bitcoin’in son on bir yılın altısında en iyi performans gösteren varlık olduğuna işaret ederek paylaştı.

Bununla bile, kripto para birimi en iyisi oldu. Geçtiğimiz on bir yılın dokuzunda para birimi performans gösteriyor.

Sınırsız para baskısı çağında, kağıt para hiç para değildir.

Bitcoin, Son 11 Yılın 6'sında En İyi Performans Gösteren Varlık Oldu Bitcoin

Bitcoin’in 35 $ k Destek Haftalık Kapanış Sırasında Çok Önemli Olacak

Fiyatla ilgili olarak, Bitcoin, 15 Ocak dün 35 bin dolarlık destek bölgesine kısa bir süre düştükten sonra şu anda 37.500 dolardan işlem görüyor. İkinci etkinlik sırasında, Bitcoin yukarıda belirtilen 35 bin dolarlık destek bölgesinin üstüne geri dönmek için savaşmadan önce 34.376 dolara kadar düştü.

BTC yakında yüzleşeceği için Bitcoin’in sıkıntıları henüz sona ermedi Yarınki haftalık kapanış, 35 bin dolarlık destek alanının büyük olasılıkla tekrar test edileceği. Bu destek alanının başarısız olması, Bitcoin’in önemli 32.000 – 30.000 $ destek bölgesine geri dönmesine neden olabilir.

Bitcoin, Bull-Market’te

Ancak, boğa piyasasında Bitcoin düzeltmeleri sağlıklıdır. Bitcoin’in yükselmeye devam etmek için ek ivme kazanmasına izin veriyorlar. Bitcoin’i çevreleyen yükseliş, en iyi Deribit tarafından Aralık 2021 BTC opsiyonlarına 400 bin dolarlık grev fiyatını ekleyerek sergiliyor. Böyle bir hareket, yalnızca BTC’nin bu yıl 400.000 $ ‘ı kırmasını bekleyen bazı tüccarlar ile bu tür opsiyon sözleşmelerine talep olduğu anlamına gelebilir.

Aşağıda Deribit’in yenisini duyuran bir tweet’i var. Bitcoin opsiyon sözleşmelerine 400.000 $ kullanım fiyatı.

21 Aralık’ta sona eren BTC 400.000 $ ihtarını ekledik!

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir