Kripto Korku / Açgözlülük Endeksi, Kasım 2020’den Beri İlk Kez 80’in Altına Düştü

Hızlı bakış:

Crypto Fear and Greed endeksi 5 Kasım 2020’den bu yana ilk kez 80’in altına düştü 2,5 aya yakın bir süredir bu değerin üzerinde daha az plato var Endekste bir düşüş, Bitcoin ve Kripto piyasasındaki soğumanın ilk işaretleri olabilir Bitcoin, haftalık kapanışla karşı karşıya Test edilen önemli 30.000 $ desteğini bir kez daha görün

Crypto and Fear endeksi 5 Kasım 2020’den bu yana ilk kez 80’in altına düştü. Yazma sırasında Crypto and Fear endeksi şu anda 79’da. Yaklaşık iki buçuk ay boyunca 80’in üzerinde yaylanmadan sonra Aşağıda Crypto and Fear endeksinin mevcut seviyesinin bir ekran görüntüsü bulunmaktadır.

Kripto Korku / Açgözlülük Endeksi, Kasım 2020'den Beri İlk Kez 80'in Altına Düştü Bitcoin

Bir Düşüş Bitcoin ve Kripto Çapında Soğuma Sinyali Olabilir

Daha önce de belirtildiği gibi, Kripto ve Korku endeksi 5 Kasım 2020’de bu seviyenin altındaydı. Bitcoin grafiğine bakıldığında, son tarih 14.000 $ fiyat tavanının güvenle kırıldığı ve BTC’nin 16 Aralık’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 $ ‘ı kırmaya devam ettiği zamandı. .

Korku ve Açgözlülük endeksi, 78’e düştüğü 13 Ocak’a kadar yüksek kalmaya devam edecek. 13 Ocak, Bitcoin’in% 26’nın üzerinde sert bir düşüşle 32.000 $ – 30.000 $ ‘a düşmesinden tam iki gün sonra. destek bölgesi. Korku ve Açgözlülük endeksinin aşağıdaki çizelgesi, mevcut duruma ilişkin görsel bir ipucu sağlar.

Kripto Korku / Açgözlülük Endeksi, Kasım 2020'den Beri İlk Kez 80'in Altına Düştü Bitcoin

80 değerinin altındaki düşüş, Bitcoin ve kripto çapında soğumanın ilk işaretleri olabilir . Yazım sırasında Bitcoin, 35.000 $ ‘lık fiyat seviyesini destek olarak sürdürmek için zorlu bir savaş gibi görünen bir şekilde 34.800 $’ dan işlem görüyor.

Bitcoin genellikle geri düşüşe neden olabilecek bir zayıflık seviyesi sergiliyor. bugünün haftalık kapanışında 30 bin dolarlık destek bölgesi. Genelde olduğu gibi, Ethereum ve Chainlink gibi tüm altcoinlerin kaderi, Bitcoin’in istikrarına çok bağlıdır. Bu nedenle, BTC bu önemli destek bölgesini kaybederse, altcoinler de Bitcoin düzelttikçe değer kaybetme açısından benzer bir kadere sahip olacaktır.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir