Bitcoin (BTC) Elon ve Tesla Sayesinde En Büyük Günlük Mumunu Kapattı

Hızlı bakış:

Tesla’nın bilançosuna Bitcoin eklediği haberi, bugüne kadarki en büyük BTC günlük mumuyla sonuçlandı Olay bir Bitcoin’e neden oldu Bir günde 7.580 $ ‘lık hareket Bitcoin ayrıca tüm zamanların en yüksek seviyesi 48.193 $ – Binance oranı Mevcut piyasa heyecanı ile Bitcoin için 50.000 $ kaçınılmazdır < 8 Şubat 2021, Tesla ve Elon Musk'un şirketin 1.5 milyar dolarlık Bitcoin satın aldığını dünyaya ilan ettiği gün tarihe geçecek. Ayrıca, elektrikli araç üretim şirketinin Bitcoin'i Tesla'nın ürün ve hizmetleri için bir ödeme yöntemi olarak entegre etme planları var.

Bitcoin Bugüne Kadarki En Büyük Günlük Mumunu Kapatıyor

Elon ve Tesla’nın haberleri Şirketin bilançosuna Bitcoin eklemek, Bitcoin tarihindeki en büyük günlük mumu tetikledi. Bu dönüm noktası, Binance ekibi tarafından aşağıdaki açıklama ve grafik aracılığıyla yakalandı.

Dün # Bitcoin’in şimdiye kadarki en büyük günlük mumuydu.

Bitcoin’in Twitter Hacmi Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesinde

Tesla’nın bilançosuna Bitcoin’i eklemesi yalnızca günlük en büyük muma neden olmakla kalmadı, aynı zamanda olay bugüne kadarki en yüksek günlük Bitcoin tweet hacmini ateşledi. Bu dönüm noktası, Tie’de ekip tarafından 2018’den beri Bitcoin’in tweet hacmini gösteren aşağıdaki açıklama ve grafikte yakalandı.

Bitcoin’in tweet hacmi, son 24’te gönderilen 143.000’den fazla tweet ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. saatler. Önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi 2 Ocak 2020 ve 22 Aralık 2017 idi.

Bitcoin (BTC) Elon ve Tesla Sayesinde En Büyük Günlük Mumunu Kapattı Bitcoin

50.000 $ ‘lık Bitcoin Kaçınılmazdır

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesini yayınladıktan sonra 46.200 $’ dan işlem görüyor. 48.193 $ – Binance oranı – bugün erken saatlerde. Elon Musk ve Tesla’nın Bitcoin’de 1.5 Milyar Dolarlık satın alma haberleri Kraken ve Binance gibi popüler kripto borsalarında yeni kayıtların artmasına neden oldu ve CZ’nin aşağıdaki tweetinde görüldüğü gibi aşırı yüklere neden oldu.

ATH fiyatları. ATH trafiği.

İşin aslı, biz katlanarak büyüdükçe sistemler burada burada bazı sorunlar yaşayacak. Hızlı bir şekilde düzeltemeyeceğimiz bir şey değil, ancak kusursuz bir sürüş olmayacak.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir