Elon Musk ve Tesla, Daha Fazla CEO’nun Bitcoin Satın Alması İçin Kapılarını Açtı

Kısaca:

Tesla, şirketin Bitcoin’e 1,5 Milyar Dolarlık yatırım yaptığını açıkladı Tesla ayrıca Bitcoin’i bir tür olarak kabul etmeyi planlıyor. ürünleri için ödemeler Elon Musk, Bitcoin satın alma ile ilişkili ‘kariyer riskini’ ortadan kaldırdı Diğer şirketlerin CEO’ları yakında Elon’un izinden gidecek Michael Saylor Bitcoin ile ilgili cesur kararından dolayı Elon Musk’ı tebrik etti

Bugünkü gibi günler, bu kadar çok Bitcoin ve kripto meraklısının bu sektörü sevmesinin nedeni. Bugün erken saatlerde Tesla’daki ekip, nakit parasının 1.5 Milyar Dolarını Bitcoin’e yatırdığını duyurdu. Ayrıca Tesla, ürünleri ve hizmetleri için Bitcoin’i bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başlamayı bekliyor. Elektrikli araç üretim şirketi, Bitcoin satın alımlarını ve gelecek planlarını Tesla’nın SEC’e yaptığı yıllık başvurusu aracılığıyla kamuoyuna açıkladı.

Tesla’nın SEC’e sunduğu belge aşağıdakileri ifade etti.

In Ocak 2021, yeterli işletme likiditesini sürdürmek için gerekli olmayan nakit getirilerimizi daha da çeşitlendirmek ve maksimize etmek için bize daha fazla esneklik sağlamak üzere yatırım politikamızı güncelledik.

Politikanın bir parçası olarak, bu tür nakitlerin belirli belirli alternatif rezerv varlıklarındaki payı. Daha sonra, bu politika kapsamında bitcoin’e toplamda 1,50 milyar dolar yatırım yaptık.

Dahası, yakın gelecekte, geçerli yasalara tabi olarak ve başlangıçta bitcoin’i ürünlerimiz için bir ödeme şekli olarak kabul etmeye başlamayı umuyoruz. sınırlı temele dayalıdır, bunu aldıktan sonra tasfiye edebiliriz veya etmeyebiliriz.

Michael Saylor: Tüm Dünya Elon’un Liderliğinden Yararlanacak

Microstrategy’nin CEO’su Michael Saylor hemen tebrik etti Elon Musk ve Tesla, bilançolarına Bitcoin ekleme konusunda cesur bir karar verdikleri için. Saylor, Elon’un liderliğinden tüm dünyanın yararlanacağını da sözlerine ekledi. Sayın Saylor’un tam yorumlarını aşağıda bulabilirsiniz.

Tebrikler ve @elonmusk ve @Tesla’ya bilançolarına #Bitcoin ekledikleri için teşekkür ederiz. Bu liderlikten tüm dünya yararlanacak.

Elon Musk ve Tesla, Daha Fazla CEO’nun Bitcoin Satın Alması İçin Kapıları Açtı

Elon Musk’ın Bitcoin satın almasının liderlik yönünü daha da genişletiyor ve Tesla, bu hareket, CEO’ların BTC satın alması ve dijital varlığı şirketlerinin bilançosuna eklemesiyle ilişkili tüm ‘kariyer riskini’ ortadan kaldırdı. Bu da, BTC’nin çok riskli olduğu için artık daha fazla küresel CEO’nun işlerini kaybetme endişesi duymadan Bitcoin satın alabileceği anlamına geliyor.

Bloqport’taki ekip, Bitcoin’i nasıl satın aldığını ilk belirleyen kişi oldu. Elon ve Tesla, finans ve BTC’nin benimsenmesi konusunda daha büyük bir tabloya uyuyor.

Tesla, 19 milyar dolarlık nakit varlığının yaklaşık% 10’unu BTC’ye yatırdı. Elon Musk, Bitcoin satın almanın “kariyer riskini” ortadan kaldırdı. CEO’ların kesinlikle gelgit dalgasını takip etmesini bekleyin. #Bitcoin’e sahip olmamak artık resmi olarak bir kariyer riski.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir