Hakkımızda

Eteryum.com olarak faaliyetlerine 2019 yılında başladık. Profesyonel yöneticilerden oluşan ekibimizle bitcoin veya kripto para ile ilgili haberleri ve bilgileri derleyen bir platformuz.
Bitcoin, eteryum, ripple, litecoin ve benzeri kripto paralar hakkında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri Türkçe dilinde yayınlıyoruz. Ayrıca Blokçeyn kayıt listesi teknolojisi ile ilgili bütün gelişmeleri ve haberleri de takip ediyoruz. 

Paylaştığımız haberler ve bilgiler, Türkiye’de kripto para dünyasına katkı sağlıyor. Sektördeki anlık gelişmeleri Türkçe dilinde haberleştirerek, özel bir tasarımla okurlarımızın hizmetine sunuyoruz.

Eteryum.com olarak bitcoin, kripto paralar ve Blokçeyn teknolojisini yakından takip ediyoruz. Bu alandaki haberlerimizin dışında yorumlar ve analizler yaparak, yatırımcılara rehber oluyoruz. Ayrıca, sektörü canlı tutan bilgiler, makaleler ve blog yazıları ile de bitcoin ve kripto paralar konusunda uzmanlaşmak isteyenlere bilgi desteği sağlıyoruz.

Bitcoin, eteryum ve litecoin kurlarını da anlık olarak görebileceğiniz Eteryum.com, son dakika kripto para gelişmelerinden de haberdar ediyor. Bitcoine dahil olan şirketler, bitcoin.com’un Türkiye ve dünyadaki faaliyetleri, aylık ve haftalık kripto para verileri ve analizleri gibi onlarca bilgi ve haberi sitemizde bulabilirsiniz.

Kripto para alanında doğru ve kaliteli haberleri sizin için seçiyoruz. Kişi, kurum ve kuruluşlara haber ve bilgi desteği veriyoruz. Yanıltıcı veya tereddüt bırakan bilgileri değerlendirerek, en doğru şekilde haberleştirilmesini sağlıyoruz.

Türkiye’de kripto paranın geleceğindeki gelişmeleri öngörerek hareket ediyoruz. Ülkemiz insanının bu alandaki yatırımlarına doğru bilgilerle katkı sunmayı hedefliyoruz.

Vizyonumuz

“Blokçeyn” sektöründe Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri izleyerek, Türkiye’de bu sektörde faaliyet yürüten kişi, kurum ve kuruluşlara haber ve bilgi desteği vermektir.

Misyonumuz

  • Kripto para ve blokçeyn hakkında merak edilen tüm konuları doğru bilgilerle aktarmak,
  • Bitcoin alanında dünyadaki gelişmeleri takip ederek Türkiye’de bitcoin ile ilgilenen toplulukların hızlıca haberdar olmasını sağlamak,
  • Bitcoin ve Blokçeynin Türkiye’deki sunucularını bir merkez altında toplamak,
  • Yatırımcıların Bitcoin ve Altcoin hakkındaki sorularına cevap sağlamak,
  • Blokçeyn, Bitcoin ve altcoinlerin geleceğinin ne kadar önemli olduğunun anlaşılmasını sağlamaktır.