Kripto Piyasası Daha Çok İlerlerse XRP ‘Daha Büyük Patlayabilir’ – Analist

XRP, son 24 saatte çift haneli kazançlar yaşıyor Havale parası 0,45 dolarlık destek bölgesinden güvenle sıçradı XRP, 0,55 ABD doları dahil olmak üzere birden fazla destek bölgesini geri kazandı MagicPoopCannon’a göre, piyasa bir bütün olarak yükselmeye devam ederse XRP daha yüksek patlayabilir

XRP’nin 24 saatlik kazançlar açısından Bitcoin, Ethereum ve Litecoin’in önünde olduğunu ortaya koyuyor. Piyasa değerine göre en iyi 5 dijital varlığın aşağıdaki ekran görüntüsü bu gerçeği daha da göstermektedir.

 

Kripto Piyasası Daha Çok İlerlerse XRP 'Daha Büyük Patlayabilir' - Analist Altcoin

 

XRP 0,45 Dolarlık Fiyat Alanından Sıçradı

 

XRP’nin etkileyici 24 saatlik yolculuğunun başlangıcı, dün erken saatlerde 0,435 $ ‘lık yerel dipte belirlendi, Aralık 16. Bu seviyeye düşüşün ardından XRP, kripto analisti MagicPoopCannon tarafından vurgulanan 0,45 dolarlık destek bölgesini yeniden ele geçirdi. Magic, bunu havale madeni parasının kısa vadeli kaderini belirleyecek çok önemli bir seviye olarak tanımlamıştı.

 

XRP, o zamandan beri, yukarıda belirtilen yerel dipten% 33’lük bir artış anlamına gelen 0.58 $ ‘lık yerel bir zirve yaşadı. Yazım sırasında XRP, ikinci bir artış için hazırlık olarak konsolidasyona benzeyen 0,562 $ ‘dan işlem görüyor.

 

Piyasa Daha Yüksek İlerlerse XRP Daha Yüksek Patlayabilir

 

Bir güncellemede MagicPoopCannon, daha önceki XRP analizine göre, kripto piyasası mevcut yükseliş ivmesiyle devam ederse XRP’nin daha yüksek patlayabileceğini tahmin etmişti. Magic’in açıklaması Twitter aracılığıyla paylaşıldı ve aşağıda bulunabilir.

 

XRP, son 7 gün içinde en çok düşen tek para. Bu kulağa olumsuz gelse de, güçlü bir rallinin ardından yaklaşık 0,90’a doğru tam olarak% 61,8 seviyesine çok sağlıklı bir geri dönüş yaptı. Piyasa bir bütün olarak yükselmeye devam ederse XRP daha yüksek patlayabilir.

 

XRP’nin Twitter İfadeleri Kasım ayından bu yana% 152 arttı

 

XRP’nin Twitter bahsinde de ciddi bir artış görüldü. 12 Aralık’ta gerçekleşen Flare Networks anlık görüntüsünü çevreleyen yutturmaca. EToro ABD’den alınan verilere göre, günlük bazda XRP’den bahseden 30 günlük ortalama Twitter kullanıcı sayısı, Kasım ayının başından bu yana% 152 artarak 1,62’den 4,084’e çıktı.

 

eToro ABD analizlerini paylaştı aşağıdaki tweet. XRP’nin artan Twitter sözleri, havale parasının ileride parlak bir geleceğe sahip olduğunun bir işareti olabilir.

 

 

Sıkça Sorulan Sorular

XRP Ripple Kısa vade durumu için yukarıdaki 4 saatlik grafiği inceleyiniz.

XRP Ripple Fiyat bilgisi için grafikleri incelemeniz gerekiyor.

XRP Ripple Kripto para borsalarından hesap açarak koin alabilirsiniz. BTCTürk ve Binance en çok bilinen borsalardır.

XRP Ripple için coinin yukarıdaki günlük grafiğinde kanalı takip edin.

XRP Ripple için coinin yukarıdaki aylık grafiğinde direnci takip edin.

XRP Ripple uzun vade için coinin yukarıdaki haftalık grafiğinde direnci kırmasını takip edin.

XRP Ripple durumu için yukarıdaki saatlik grafiğinde destek noktasını takip edin.

XRP Ripple geleceği hakkında uzman yorumları için mesaj bırakabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir