Bakkt’ın Bitcoin ve Crypto Uygulaması Kapılarını Erken Test Edenlere Açıyor

Süratli alım:

Bakkt’ın Bitcoin ve Crypto uygulaması artık erken ulaşım için kaydedenler tarafından kullanılabilir Mevcut özellikler nakit USD kapsar para yatırma / sürükleme ve Bitcoin ticareti Zamanla daha fazla özellik eklenecektir İlk kullanıcılardan / test kullanıcılarından geri bildirim vermeleri istenmiştir Bakkt mobil uygulaması bunlardan biridir Bitcoin ve kripto özümseme yolunda daha büyük bir adım

Bakkt’ın merakla beklenen mobil uygulaması artık erken ulaşım için kaydedenler için mevcut. Erken ulaşım programının katılımcıları, 11 Kasım’da sevk edilen bir e-posta yoluyla Bakkt uygulamasının kullanılabilirliği mevzusunda bilgilendirildi.

E-posta ayrıca kullanıcıları, mobil uygulama hakkında en kısa zamanda bedelli geri bildirimler sağlamaya da teşvik etti. kullanmaya başladı. Bakkt takımı, erken ulaşım kullanıcılarını alttaki açıklamayla karşıladı.

Sizi Bakkt Erken Ulaşım Programına davet etmekten coşku dinliyoruz, bu da bugün Bakkt Uygulamasına ulaşacağınız anlamına geliyor! Hem erken özümseyen hem de Bakkt Uygulamasını ilk kullananlardan biri olarak, takımımıza Bakkt tecrübeyi hakkında bedelli geri bildirimler sağlamak için azıcık zaman ayıracağınızı umuyoruz.

Şu Anda Erken Ulaşım için Kullanılabilen Özellikler Kullanıcılar

E-posta, Bakkt’teki geliştirme takımının önümüzdeki haftalarda yeni özellikler sunacağını açıkladı. Bu arada, Bakkt Bitcoin ve Crypto Uygulaması şu anda erken ulaşım kullanıcıları için alttaki özelliklere sahiptir.

Nakit USD para yatırma ve sürükleme bir banka hesabını bağlamak için 20 $ mükâfat ile – 7 gün süresince geçerlidir Katılımcının bir araya bir araya gelmesi vefa ve mükâfat hesaplarıBitcoin BTC ticareti

​​Ayrıca, alttaki özellikler yakında Bakkt Bitcoin ve kripto uygulamasına ilave edilecektir.

Anında nakit para yatırma USD Desteklenen armağan kartlarının bir araya gelmesi ve satın alınmasıBakkt Cash tecrübeyi Starbucks® mobil uygulaması

Bu Uygulama Bitcoin ve Kripto Özümseme İçin Ne İfade Ediyor

Bakkt Bitcoin ve kripto uygulaması bir yaz tanıtımı için tasarlandı. Uygulamanın başlatılmasındaki mümkün bir gecikmenin bir sebebi, COVID19 ile alakalı mevcut küresel vaziyettir.

Ancak, ehemmiyetli olan Bakkt uygulamasının artık erken ulaşım için kaydedenler tarafından kullanılabilir olmasıdır. Erken ulaşım programı, https://www.bakkt.com/signup adresini ziyaret ederek Bakkt mobil uygulamasını sınamak isteyenler için hala sarih .

Bakkt mobil uygulamasının kullanılabilirliği de dündü Amerika Birleşik Devletleri PayPal kullanıcılarına hesaplarında Bitcoin ve kripto satın almaları için ulaşım izni verildi.

Hem PayPal hem de Bakkt, yatırımcılara ve tüccarlara BTC’ye ve muhtelif kripto para ünitelerine yatırım yapma fırsatı sunarak, bir hayli kripto meraklısının özümsediği şeydir. on seneden fazla bir vakittir bekliyor. Bu sebeple, Bitcoin ve kripto’nun mülk ve hizmetlerin ödemesi için soğuk nakit veya hatta kredi / banka kartlarından daha bereketli bir biçimde kullanılması yalnızca bir zaman sorunudur.

] }

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir